Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ καταφυγίου ζώων Ζωγράφου


Καλούμε όλους τους φίλους μας στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του καταφυγίου ζώων Ζωγράφου που θα γίνει στις 15 & 16 Δεκεμβρίου 2012, στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Ζωγράφου (βίλα Βουγά) επί της οδού Γ. Ζωγράφου 17 (7η στάση λεωφ. για νεκρ.Ζωγράφου).

Θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, μικροαντικείμενα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια κ.α. καθώς και μεταχειρισμένα είδη σε καλές τιμές όπως ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, μικροαντικείμενα, βιβλία, CDs/DVDs, κοσμήματα. 
Θα υπάρχουν επίσης γλυκά, φαγητά, καφές, τσάι, αναψυκτικά.

Μην ξεχάσετε να πάρετε λαχνό (2 ευρώ ο ένας) για την λοταρία μας που κληρώνει πλούσια δώρα! Υπάρχει δυνατότητα προπώλησης λαχνών μετά από συνεννόηση. Η κλήρωση θα γίνει την 2η μέρα του μπαζάρ στις 16/12 και ώρα 19:00. Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθουν στην σελίδα του καταφυγίου.

Η παρουσία σας για την ενίσχυση του καταφυγίου είναι σημαντική, για να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των ζώων σε σίτιση, ιατρικές εξετάσεις, θεραπείες, φάρμακα και χειρουργεία. Βοηθήστε μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να τα βοηθάμε!
 
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld