Goofy, ο πιο ερωτεύσιμος και αγαθός σκυλάκος ψάχνει σπίτι!


Ο Goofy είναι ένας γλυκήτατος και πολύ παιχνιδιάρης νεαρός σκυλάκος. Ήταν υπερβολικά ταλαιπωρημένος, με άσχημο σπάσιμο στο μπροστά αριστερά πόδι και τον είχαν φάει τα τσιμπούρια οπότε και του προκάλεσαν πυροπλάσμωση (τσιμπουρονόσημα). Τα πλευρά του τα μετρούσες ένα-ένα... Μαθήματα ανατομίας... 

Έγιναν ακρινογραφίες, αιματολογικές εξετάσεις, θεραπεία για την πυροπλάσμωση, πάχυνε, χειρουργήθηκε το ποδαράκι του, στειρώθηκε και εμβολιαστήκε. Όλο αυτό το διάστημα διαμένει σε πανσιόν ενώ υπάρχει φιλοξενία αλληλεγγύης για να καλυφθεί το κόστος όλων. Όποιο απο τους δυο παραπάνω συνδέσμους κι αν πατήσετε, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ιστορία του και την πορεία του μέχρι σήμερα.

Πλέον είναι υγιέστατος αλλά το ποδαράκι του λίγο θα κουτσαίνει. Περίπου 25 κιλά, τρομερά ζωηρός και εξαιρετικά υπάκουος ταυτόχρονα, μαθαίνει εύκολα, τα πάει περίφημα με άλλα σκυλιά (κυριώς θυληκά!), είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, πολύ κοινωνικός και άνετα θα μπορούσε να είναι σε σπίτι με παιδιά! Λόγω της αστείρευτης ενέργειας του, αναζητά μια οικογένεια που θα έχει το χρόνο να τον βγάζει μεγάλες βόλτες εάν μένει μέσα ή να περνάει χρόνο σε-περιφραγμένο πάντα-κήπο. Μόνο το παιχνίδι έχει στο μυαλό του! 

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και την τήρηση όσων προβλέπει η νομοθεσία. Παρακαλούμε ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη αλλά αν βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια που θα τον αγαπήσει και τον κάνει μέλος της, μπορεί να πάει πάντου.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Εmail- maria_axd@hotmail.co.uk
Facebook

Περισσότερες φώτο εδώ

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. - ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld