Η σπαρακτική ιστορία της Molly


Η πιτμπουλίτσα Molly βίωσε την χειρότερη αλλά και την καλύτερη πλευρά της ανθρωπότητας κατά  τη διάρκεια της σύντομης ζωής της. Η Molly χρησιμοποιήθηκε σαν δόλωμα σε κυνομαχίες και έπειτα εγκαταλείφθηκε δεμένη σε ένα στύλο στο υπόγειο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στην ηλικία των έξι μηνών. Το ότι επέζησε ήταν ένα θαύμα. Βρέθηκε από έναν εργάτη, ο οποίος την έσωσε και υιοθετήθηκε σε ένα υπέροχο σπίτι.
  
Τα τραύματά της πολλά. Οι εγχειρήσεις που έκανες επίσης πολλές, ειδικά για ένα κουτάβι μόλις 6 μηνών. Η Molly έχασε το ένα της μάτι, αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα ούτε την ίδια, μα ούτε και την οικογένεια της.

Η Molly ξαναγενήθηκε στο νέο σπίτι της. Παρά την κακοποίηση που υπέστη έδειχνε απίστευτη αγάπη στους ανθρώπους και στα άλλα σκυλιά. Γιατί πολύ απλά το μοναδικό πράγμα που ήθελε η Molly, ήταν να αγαπηθεί...



Δέθηκε πολύ με την νέα της οικογένεια, η οποία κατάφερε να επουλώσει τις πληγές της ψυχής της. Για τρεις μήνες γνώρισε την ευτυχία, την άνεση, τη συντροφικότητα και την αγάπη. Ένα όμως ξαφνικό πρόβλημα στην υγεία της, της κόστισε τη ζωή.

Ανέπτυξε μια άσχημη μόλυνση, η οποία προχώρησε τόσο γρήγορα στην σπονδυλική της στήλη, παραλύοντάς την. Η Molly ζούσε κάτω από απίστευτους πόνους. Πολέμησε σκληρά, αλλά εκείνη την φορά δεν θα επέστρεφε σπίτι..

Έφαγε παγωτό με την μαμά της, είδε τους φίλους της και κοιμήθηκε για πάντα..



Ένας φίλος της οικογένειας έφτιαξε το βίντεο που ακολουθεί, προς τιμήν της. Είναι τόσο συγκινητικό, μα αξίζει να το παρακολουθήσετε. 

Προσοχή! Το βίντεο στην αρχή περιέχει κάποιες σκληρές φωτογραφίες που δείχνουν τους τραυματισμούς της Molly, όταν βρέθηκε.






1 σχόλιο:

  1. Συγκλονιστικό! Μικρή Μόλλυ ευτυχώς που πρόλαβες να γνωρίσεις και την καλή πλευρά του ανθρώπινου είδους...κι έδειξες εμπιστοσύνη παρόλες τις πληγές σου κι αγαπήθηκες!
    Θα το ξαναπώ...είμαστε τερατα οι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld