Σοκαριστικές εικόνες: Κτηνοτρόφος πήρε το τσεκούρι και θανάτωνε αδέσποτα στην Ξάνθη!


Τα σκυλιά της Μύκης «πλήρωσαν» το γεγονός ότι κάποια αδέσποτα επιτέθηκαν σε κοπάδι αιγοπροβάτων.



Ο κτηνοτρόφος που επλήγη, εξαγριώθηκε και πήρε το τσεκούρι κυνηγώντας τα σκυλιά της περιοχής. 

Από τη μανία του να λύσει «δραστικά» το πρόβλημα βρέθηκαν θανατωμένα περίπου 5-6 σκυλιά στον ορεινό οικισμό. Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν «αποτελεσματικός» με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά κάποια σκυλιά που περιφέρονται με εμφανή τα σημάδια, στον οικισμό της Μύκης. 


Το περιστατικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής καθώς η εικόνα που αντίκρισαν με τα νεκρά ζώα αλλά και τα τραυματισμένα σκυλιά ήταν σοκαριστική για μικρούς και μεγάλους. 

Πράγματι παρουσιάζεται πρόβλημα με τα αδέσποτα, αναφέρουν, αλλά ο βίαιος τρόπος που επέλεξε ο συγχωριανός τους προκάλεσε πολύ άσχημες εντυπώσεις και αναστάτωσε το χωριό !




3 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το ρεπορτάζ???? Πλάκα μας κάνετε????? Ποιος είναι ο ένοχος???? Τι απέγιναν τα ζωάκια που είναι τραυματισμένα!!!!!! Τιμημένη καραβλαχιά και επαρχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα μου ντε! Τον επιασαν ή απλα "σοκαριστηκαν"? Τα φροντισε καποιος τα τραυματισμενα? Η περιφερονται πληγωμενα οπως αυτο της φωτο? Ελεος με τον καθε ανωμαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε να μην χρησιμοποιούνται ύβρεις και προσβλητικοί χαρακτήρες στα σχόλια σας! Γιατί παρακαλώ επιτρέψατε το σχόλιο της Nota να αναφέρετε σε μας ως καράβλαχους επαρχιώτες? Η απανθρωπιά δεν έχει πρωτεύουσα! Εμείς οι καράβλαχοι εδώ στην επαρχία χρόνια τώρα δίνουμε τον αγώνα μας καθημερινά! Μαζεύουμε στεγάζουμε στειρώνουμε δίνουμε για υιοθεσία, όλα με δικά μας έξοδα! Προσπαθούμε να αποβάλουμε το φόβο του κόσμου για τα ζώα, να αλλάξουμε την παιδεία τους. Αυτό που μπορείτε να κράξετε ελεύθερα είναι οτι δυο φιλοζωικές η μια ΣΩΖΩ και η αλλη ΦΟΞ, δεν έδωσαν δεκάρα για τα σκυλιά αυτά! ας όψεται το συμφέρον και το χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld