Ενοικιάζεται σκύλος - Πληροφορίες εντός


Όπως διαβάσαμε στο άρθρο του Γιάννη Δεβετζόγλου, στην ιστοσελίδα tanea.gr με τίτλο «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Σκύλος Πληροφορίες εντός», μια νέα «επιχειρηματική ιδέα»  έφτασε στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ, και το όνομα αυτής «Τα σκυλιά του Σαββατοκύριακου» 
 

Με λίγα λόγια αν θέλεις να έχεις για λίγο ένα σκυλάκι, αντί να υιοθετήσεις ένα, το «νοικιάζεις» για λίγες ώρες.
 

Αν και η ιδέα αυτή στην αρχή έβγαλε από τα ρούχα τους πολλούς φιλόζωους στην Αμερική, η επιχείρηση έπιασε, και τώρα επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές, με το Λονδίνο να κάνει την αρχή για την Ευρώπη.
 

Τα σκυλιά που διατίθενται προς ενοικίαση είναι αδέσποτα και έχουν ως μόνιμη κατοικία κάποιο καταφύγιο και δεν έχουν συχνή επαφή με ανθρώπους, σύμφωνα με την Flexpetz. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι κερδίζοντας περίπου 350 ευρώ στις τέσσερις ημέρες, μπορεί να κάνει τη ζωή του σκύλου καλύτερη.
 

Από την άλλη πλευρά οι ειδικοί, που έχουν αντίθετη γνώμη  για το αν είναι καλό ή όχι για τους σκύλους.  Σύμφωνα με δήλωση του συμβούλου ψυχικής υγείας για ζώα David McDowell, εξηγεί πώς «αλλάζοντας συχνά ιδιοκτήτες στον σκύλο, αντί να αισθανθεί καλύτερα, το συναίσθημά του καταρρέει. Κι αυτό διότι μπορεί να χαίρεται κάθε φορά που βγαίνει από το κυνοτροφείο, αλλά η επιστροφή του είναι κάθε φορά και μία απόρριψη από την οικογένεια που τον έχει νοικιάσει». Συμβουλεύοντας τους ενδιαφερόμενους αν πραγματικά θέλουν να περάσουν χρόνο με ένα σκύλο, μπορούν να γίνουν μέλη  Φιλοζωικής Εταιρείας και ως εθελοντές να αναπτύξουν σχέση με έναν συγκεκριμένο ζώο.
 

Στην Ελλάδα της κρίσης πολλές φορές ακούσαμε τέρατα, και για αυτούς που ίσως τρίβουν τα χέρια τους, για άλλη μια μπίζνα, θα ακούνε τα εξ αμάξης. 


1 σχόλιο:

  1. βρε τον κακομοίρη τον Δερβετζόλγου... τον τρολλάραν τα τρολ του 4τσαν κ την πάτησε.... την άλλη εβδομάδα πείτε του να γράψει κ για το http://konstantkitten.com/ που "νοικιάζει" γατάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld