H Nαταλία Γερμανού δημιούργησε ειδική ενότητα στην εκπομπή της για τα αδέσποτα


Για πρώτη φορά βλέπουμε μέσα απο ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο μια ενότητα ειδική για τους τετράποδους φίλους μας.



Η Ναταλία το πρότεινε στους συνεργάτες της και έγινε πράξη αυτή η επιθυμία της ώστε κάθε Σάββατο να υπάρχει ένα ένθετο που θα ασχολείται με τα μικρά αδέσποτα ζωάκια που είναι πολλές φορές στην ζωή μας εκτός απο εκλεκτή παρέα, οι φύλακες άγγελοι μας και οι φιλοι μας στα δύσκολα. 

Ασφαλώς αυτή η πρόθεση της γνωστής παρουσιάστριας έφερε δεκάδες tweets και πέρασε πολλά μηνύματα μιας και είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε τα μικρά μυστικά για μια καλύτερη ζωή και για εκείνα. 

Η φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε είναι απο το διαφημιστικό break της εκπομπής που η όμορφη παρουσιάστρια ποζάρει στον φακό με ένα πανέμορφο σκυλάκι.

Η Ναταλία δεν εχει κρύψει οτι είναι φιλόζωη και μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, την Δέσποινα Καμπούρη, τον Γρηγόρη Αρναούτολγου και πολλά άλλα άτομα της σόουμπιζ έχει πάρει πολλές φορές θέση στο να υπάρχει αγάπη και φροντίδα. 


Έτσι πήρε την πρωτοβουλία αυτή τη φορά τηλεοπτικά να μπει μια ειδική στήλη κάθε Σάββατο στο "Μέσα στην Καλή Χαρά" για τα αδέσποτα ζωάκια που κυκλοφορούν απροστάτευτα με κίνδυνο την ζωή τους. Μπράβο της!


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld