Πάτρα: ''Δεν έσερνε την σκυλίτσα, απλά έπεσε από το δίκυκλο και δεν το κατάλαβε''


 
Μια νέα δήλωση βγήκε στο φως της δημοσιότητας από άτομο που γνωρίζει πολύ καλά τον 75χρονο Πατρινό, κατηγορούμενο για κακοποίηση ζώου.
 
Πιο συγκεκριμένα και όπως διαβάζουμε στο pelop.gr, ο πατρινός, Γιώργος Βλάχος, που γνωρίζει πολύ καλά τον 75χρονο κατηγορούμενο βγήκε και υπεραμύνθηκε της αθωότητας του ηλικωμένου δηλώνοντας στον δελτίο ειδήσεων του Super B και στον Γιάννη Πομώνη πως η σκυλίτσα ήταν η μοναδική συντροφιά του 75χρονου. "Δεν θα της έκανε ποτέ κακό. Από τότε που έχασε την γυναίκα του ήταν πάντα η συντροφιά του" είπε στην συνέντευξη και συνέχισε, "Μίλησα με τον 75χρονο και μου είπε πως έβαλε την σκυλίτσα να καθήσει στο πίσω μέρος της σέλας του δικύκλου του. Το τετράποδο όμως έχασε την ισσοροπία του και έπεσε από το μηχανάκι ενώ το λουράκι ήταν δεμένο έτσι και αλλιώς για ασφάλεια στο δίκυκλο. Ετσι εν αγνοία του βρέθηκε να σέρνεται το ζώο χωρίς ο ίδιος να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.


Και συνεχίζει ο κύριος Γιώργος Βλάχος "Δεν έχω συγγενική σχέση με τον κατηγορούμενο και δεν τον υπερασπίζομαι για άλλον λόγο παρα μόνο γιατι τον γνωρίζω πολλά χρόνια και επίσης γνωρίζω πως η υγεία του και οι νοητικές του ικανότητες έχουν κλονιστεί καίρια. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να κακοποίησε και μάλιστα εσκεμμένα την σκυλίτσα που του κάνει παρέα τόσα χρόνια τώρα. Και μάλιστα τον έσυραν σαν εγκληματία στο αστυνομικό τμήμα όπου πέρασε όλο του βράδυ για να δικαστεί σαν ένα τέρας που κακοποιεί ζώα".

Η συνέχεια αναμένεται σε λίγη ώρα (14.00) στα δικαστήρια.


3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ναι το εχει μια κτηνίατρος. και αυτό και τα άλλα 2 που έτρεχαν απο πίσω

      Διαγραφή
  2. Χαχαχααχαα πολύ αστείο αυτό πού διαβάζω να γράφεται.Το σκυλάκι έβγαζε αφρούς καί πλέον δέν είχε τίς αισθήσεις του τα ματάκια του είχαν γυρίσει σε λίγα μέτρα ακόμα θα ήταν νεκρό . Σύμφωνα με τόν μάρτυρα τής υπόθεσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld