28 Απριλίου: Πασχαλιάτικο Παζάρι από την Ζωόφιλη Δράση



Η Ζωόφιλη Δράση, με χαρά θα σας δεχτεί και φέτος στο Πασχαλιάτικο Παζάρι της, «Πάσχα 2013» που θα γίνει στη Λότζια στις 28 Απριλίου και ώρες από τις 10:00 το πρωί έως στις 19:00 τα βράδυ. 

Θα μπορείτε να διαλέξετε χρηστικά είδη σπιτιού, Πασχαλινά, παιχνίδια, βιβλία, CD, πολλά διακοσμητικά, υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών μας Μιχάλης Δρακάκης, Μαρία Τριπάκη, Ερωφίλη Κουμάκη, Ελένη Αντωνακάκη και τα Λαμπαδάκια της εθελόντριας Ελένη Τζαγκαράκη δουλεμένα όλα στο χέρι με μεράκι αγάπη και σεβασμό στη δημιουργία. 

Με τις αγορές σας, βοηθάτε το έργο του σωματείου μας… Στόχος μας κανένα αδέσποτο πεινασμένο, κανένα χωρίς την βοήθεια των ανθρώπων… και για το μέλλον κανένα αδέσποτο!!! Τα αδεσποτάκια, μας θέλουν όλους!!! 

Για να μας στηρίξετε σε αυτήν μας την προσπάθεια, μπορείτε κι’ εσείς να έλθετε κοντά μας να αγκαλιάσετε το παζάρι μας που θα γίνει στη Λότζια στις 28 Απριλίου από το πρωί στις 10:00 έως τις 19:00. 

Μαζί μας θα είναι και τα αγαπημένα μας κουταβάκια εμβολιασμένα αποπαρασιτωμένα υγιή και παιχνιδιάρικα έτοιμα προς υιοθεσία, το μόνο που θέλουν είναι η αγάπη σας, για το τι θα σας δώσει ένα αδεσποτάκι το αφήνουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας. 

Ελάτε λοιπόν με την ταυτότητά σας και 15€ για να αγοράσετε το μικροτσίπ την ταυτότητα του.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld