Έσερνε σκυλάκι με το αγροτικό στην Ε.Ο. Αγρινίου - Πάτρας


Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε σήμερα το μεσημέρι ο Χρήστος Μ.στην Ε.Ο. Αγρινίου Πάτρας.


Όπως καταγγέλλει σήμερα το μεσημέρι στις 13:30 στην Εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς τη Συκιά, ο οδηγός του οχήματος της φωτογραφίας έδεσε το σκυλάκι με ένα σχοινί από τα πίσω πόδια του και το έσερνε στην άσφαλτο για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο. 


Παρόλο που ο Χρήστος Μ. έκανε νόημα με τα φώτα και χτυπώντας την κόρνα στον οδηγό για να σταματήσει, εκείνος συνέχισε αγνοώντας τον και αλλάζοντας πορεία.

Τα στοιχεία του κατόχου του αυτοκινήτου είναι γνωστά και ελπίζουμε να κινητοποιηθούν αυτοί που πρέπει για να υπάρξει η ανάλογη τιμωρία.

Σχετικά με το σκυλάκι, δυστυχώς πιθανότατα δεν ζει, καθώς σύμφωνα με τον Χρήστο Μ. φαινόταν να είναι ήδη νεκρό.


Τελευταία Ενημέρωση 3/4


H Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου ήρθε σε επαφή με την ΠΦΠΟ, με δικηγόρο καθώς επίσης και με τον αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού. Αύριο το πρωί η πρόεδρος και μέλη του σωματείου θα απευθυνθούν στον εισαγγελέα. 

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.


Τελευταία Ενημέρωση 4/4

Σήμερα το πρωί στις 12.30 μ.μ. ο δράστης βρέθηκε και συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που κατέθεσε σε βάρος του η Μάρθα Πουλτίδου στο Α.Τ. Γλυφάδας.

Ο δράστης βρίσκεται στο Α.Τ. Αγρινίου σε διαδικασία αυτόφωρου και διενεργείται προανάκριση.



Νεότερη Ενημέρωση 4/4

Για άλλη μια φορά η ελληνική δικαιοσύνη αποδείχθηκε ανεπαρκής έως ανύπαρκτη! Σύμφωνα με την Μάρθα Πουλτίδου, με εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος!

Το σώμα του ζώου παρελήφθη από την κτηνιατρική υπηρεσία για νεκροψία.


Η δικογραφία στάλθηκε στον Εισαγγελέα και θα οριστεί δικάσιμος.
 
  



Νεότερη Ενημέρωση 4/4

Όπως ενημερωθήκαμε από την Μάρθα Πουλτίδου η νεκροτομή έδειξε πως το σκυλάκι τελικά ήταν ήδη νεκρό από εσωτερική αιμορραγία, πιθανότατα από τροχαίο. Μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες πρόθυμοι να καταθέσουν, αν το ζητήσει ο Εισαγγελέας. 


Ο δράστης στην απολογία του υποστήριξε πως το σκυλί δεν ήταν δικό του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το βρήκε μπροστά στο σπίτι του και το έδεσε για να πάει να το πετάξει.

Πλέον αναμένουμε την απόφαση του Εισαγγελέα.
 


7 σχόλια:

  1. τι τιμωρια ρε? κανα προστιμο η κανα μηνα φυλακη? οτι εκανε στο σκυλακι να του κανουν το ιδιο. ετσι θελει. κλεβεις? σου κοβω το χερι! βιαζεις? σου κοβω το @@! σκοτωνεις? σε σκοτωνω? απλα τα πραγματα η καλοσυνη πεθανε ξυπνατεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία; Έγινε αυτεπάγγελτη μήνυση στον κάτοχο του ΙΧ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειδοποιησαμε την αστυνομια και μας ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν απολυτως τπτ και το μονο που θα μπορουσαμε ειναι να του καναμε μηνυση η οποια θα κοστιζε 200ευρω :( το σκυλακι την ωρα που φτασαμε πισω απο το αγροτικο φαινοταν ηδη νεκρο :( δεν ξερω ομως για ποση ωρα το εσερνε και πως και απο που μπορει να ξεκινησε .. παρολα αυτα μαθαμε το ονομα-επιθετο του κατοχου του αυτοκινητου ... αν καποιος γνωριζει τι μπορουμε να κανουμε για να δωθει ενα μαθημα σε τετοιου ειδους αψυχους-ακαρδους "ανθρωπους" παρακαλω ας μας ενημερωσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα!!στειλτε μου σε προσωπικο μηνυμα το ονομα κ επωνυμο του τερατος σας παρακαλω εσεις που ξερετε κ καντε με αντ στο προφιλ στο φεισμπουκ persa ba..ευχαριστω πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα αναμένουμε τις εξελίξεις... αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας πρέπει οπωσδήποτε να τιμωρηθεί. Μόνο για το σκυλάκι λυπάμαι που έφυγε τόσο βασανιστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε καλα κανουν οι Μουσουλμανοι.....ΣΑΡΙΑ για τα τερατα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld