Σκύλος έσωσε έγκυο γυναίκα και το μωρό της




Ο Louie αποδείχθηκε ένας ηρωικός σκύλος, καθώς την προηγούμενη έσωσε μια έγκυο γυναίκα και το αγέννητο μωρό της.



Ο Louie είναι ένα φιλικός σκύλος που δεν γαβγίζει ιδιαίτερα. Ο άνδρας της οικογένειας όμως άρχισε να ανησυχεί όταν τον άκουσε να γαβγίζει ασταμάτητα από το υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, όπου η σύζυγός του κοιμόταν.  

Όταν ο άνδρας έφτασε στην κρεβατοκάμαρα βρήκε τον Louie στο κρεβάτι να γαβγίζει σαν τρελός πάνω από την γυναίκα. Ο άνδρας, που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, γυρίζοντας ανάσκελα την σύζυγό του είδε πως βρισκόταν στη μέση μιας επιληπτικής κρίσης και έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Η γυναίκα που ήταν 26 εβδομάδων έγκυος, μεταφέρθηκε αμέσως στην κλινική όπου διαγνώσθηκε με εκλαμψία. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να την υποβάλλουν σε καισαρική τομή προκειμένου να σώσουν το μωρό της. Εκλαμψία είναι μια δυνητικά θανατηφόρα κατάσταση που προκαλεί επιληπτικές κρίσεις λόγω της εξαιρετικά υψηλής πίεσης του αίματος και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο.


Όλα πήγαν καλά με την γυναίκα και το μωρό, το οποίο θα παραμείνει σ
την εντατική θεραπεία νεογνών μέχρι τον Ιούλιο περίπου.  


Όταν ο άνδρας θέλησε να ευχαριστήσει τον γιατρό που έσωσε την ζωή της γυναίκας του και του μωρού, ο γιατρός του είπε πως ο πραγματικός ήρωας ήταν ο σκύλος και όχι αυτός. Εάν δεν είχε επέμβει ο σκύλος,  η γυναίκα θα μπορούσε να υποστεί επαναλμβανόμενες κρίσεις, θα είχε μεταφερθεί αργότερα στην κλινική, κάτι που θα έκανε την κατάσταση πολύ πιο δύσκολη.


Βίντεο
 


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld