Μαλεβίζι Κρήτης: Διαμαρτυρίες ξενοδόχων και πολιτών γιατί ο Δήμος φροντίζει τα αδέσποτα όπως ορίζει ο νόμος!





ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ'' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

 

Η Πανελλαδική Φιλοζωική &Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η ΖΩΦΟΡΟΣ Ηρακλείου ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τη θέση του Δημάρχου και αρμοδίου Αντιδημάρχου Μαλεβιζίου ,για την τήρηση του προγράμματος Αδεσπότων του Δήμου τους ,ακολουθώντας απαρέγκλιτα τον σχετικό νόμο 4039/12,βάσει των υποχρεώσεων τους.

Εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις, στειρώσεις γίνονται στα ζώα ,ως ακριβώς ο νόμος ορίζει. Συνεργαζόμενος ο Δήμος με το σωματείο μας ‘’Ζωφόρος’’, προβαίνει και σε σίτιση, αλλά και αποπαρασίτωση των αδεσπότων κατά καιρούς.

Σημειώσατε ότι όσα ζώα έχουν περιθαλφθεί με αποπαρασίτωση, στείρωση &αιματολογική εξέταση έχουν νομίμως επανενταχθεί ,σύμφωνα με το άρθρο 9 παραγρ.9 σε περιοχές επιτρεπόμενες ως αναλύει η παραγρ.10.

Ο Δήμος δύναται να ορίσει -δημιουργήσει, σε συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία, σημεία σίτισης, βάσει του άρθρου 9 του νόμου 4039/12 ,ως αναφέρεται στην ίδια παράγραφο .

Οι διαμαρτυρόμενοι ξενοδόχοι της περιοχής ,αλλά και όποιοι πολίτες ,οφείλουν να ενημερωθούν για την συμβίωση και συνύπαρξη με την αστική πανίδα ,ως ο νόμος 4039/12 ορίζει για την Χώρα μας και ως η εγκύκλιος του Αρείου Πάγου 8.4.13 πλήρως αποσαφηνίζει ,ιδιαίτερα στην σελίδα 13.

Η εικόνα των φροντισμένων ,υγιών και χορτάτων αδεσπότων είναι θετική για τους εκατοντάδες τουρίστες ,που την μεταφέρουν με καλά λόγια στις πατρίδες τους ,εφόσον τα ζώα δεν κακοποιούνται και δεν αφήνονται στην τύχη τους.

Είμαστε υποχρεωμένοι εφόσον δεν συμμορφωθούν οι εν λόγω δυσανασχετούντες με τα νόμιμα, να ενημερώσουμε τα συνεργαζόμενα lobbies φιλοζωικών του Εξωτερικού και όχι μόνον, για την λανθασμένη και παράνομη στάση τους ,που κακοποιεί ζώα και ανθρώπους.




Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία



1 σχόλιο:

  1. ρε δεν πατε να κανετε κανενα μπανιο ψυχικο κ σωματικο να ξεβρωμισετε....αντιδρατε κιολας....ουστττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld