Υιοθετήστε την Ζήνα, μια πρωταθλήτρια θάρρους με νόμπελ... ευδαιμονίας!




Ζήνα, ένα απίθανο μωρό! 100 ημερών θαρραλέα ψυχούλα που σώθηκε για να σας ενθουσιάσει!! Θα γίνει μικρόσωμη τσαχπίνα κοπελιά, με ναζί και τόση καλοσύνη στη καρδιά!!! Όταν παίζει με τα γατιά, δεν την ξεχωρίζεις από αυτά, ένα χάρμα που «λατρεύει» τα..μπατζάκια αλλά και τα φιλάκια και τις αγκαλιές..


Για την ηλικία της είναι ελεγχόμενα σκανταλιάρα γιατί, είναι «σπίρτο» κι αμέσως αντιλαμβάνεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ευχαριστήσει τον άνθρωπο της. Ιδανική για κάθε ηλικιακή ομάδα, για κάθε σπίτι, χωραει και βολεύεται παντού!! Οι βόλτες με τα αυτοκίνητο είναι το..φόρτε της κι όσο για τις ικανότητες της ως φύλακας?? Από τώρα τις έχει ανακαλύψει και τις… καλλιεργεί!

Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, με βιβλιάριο υγείας, (επιθυμητή κάποια συμβολική συνεισφορά στα ιατρικά της έξοδα), ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από το σωματείο «Φίλοι ζώων & ανθρώπων» (ΑΜΣ.29275, 477/12) (με απαραίτητη τη σύμφωνη γνώμη σας ότι θα στειρωθεί πριν χρονίσει).


Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod) 6945386096 & (cosmo) 6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) ή στο email olgazoa@yahoo.gr ή στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr. ή στο Φβ.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld