Αριδαία: Εικόνες φρίκης με κακοποιημένο νεκρό σκυλί στο ανοιχτό θέατρο Δασάκι


Εικόνες φρίκης αντικρίζει τις τελευταίες μέρες όποιος επισκεφτεί το ανοιχτό θέατρο Δασάκι στην Αριδαία.



Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, εκεί βρίσκεται ένα νεκρό ζώο, το οποίο όπως μπορείτε να διακρίνετε έχει κακοποιηθεί βάναυσα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη στο άτυχο ζώο.
 

Από την άλλη, πρόκειται για μια εικόνα που δεν αρμόζει σε μία πολιτισμένη κοινωνία. Ένας χώρος ο οποίος θα μπορούσε να αποτελεί έναν μικρό παράδεισο, έχει αφεθεί στο έλεος του θεού και κανένας αρμόδιος δεν ασχολείται ούτε καν με την καθαριότητά του. Επιπλέον, το νεκρό ζώο αποτελεί πηγή μικροβίων, ωστόσο κανείς δεν νοιάζεται.
 

Την ίδια στιγμή έντονα είναι τα παράπονα από την πλευρά της φιλοζωικής, καθώς όπως αναφέρουν τα μέλη της, αφέθηκαν ελεύθερα ζώα τα οποία ο Δήμος Αλμωπίας δεν φρόντισε να εμβολιάσει κατά της λύσσας και να στειρώσει ή ακόμα και άρρωστα ζώα με αποτέλεσμα να αποτελούν δημόσιο κίνδυνο εξαιτίας της αδιαφορίας των αρμοδίων. Επίσης, κατηγορούν το Δήμο για απραξία, με αποτέλεσμα αυτά τα ζώα να είναι έρμαια στις ορέξεις του κάθε αλλοπρόσαλλου.
 

Το σίγουρο είναι ότι ο Δήμος Αλμωπίας οφείλει κάποιες απαντήσεις στους πολίτες αυτού του τόπου και άμεσα. Με την υγεία δεν παίζουμε! 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld