Επιχειρήσεις και απλοί πολίτες έστειλαν τροφές στο κλειστό Κυνοκομείο της Ρόδου



Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έσπευσαν... να προσφέρουν τροφές για τα ζώα του Κυνοκομείου της Ρόδου.


Η βοήθεια όλων σας είναι σημαντική γιατί χωρίς εσάς θα ήταν ακόμη δυσκολότερο να εξασφαλίσουμε την τροφή για τα περίπου 350 αδέσποτα σκυλιά που φιλοξενούνται εκεί.

Δυστυχώς, η δημοτική αρχή δεν έχει δώσει ακόμη τη λύση στο ζήτημα της χρηματοδότησης του Κυνοκομείου. Οι υπάλληλοι εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι, και αντιμετωπίζουμε ακόμη πρόβλημα στο ζήτημα της σίτισης των ζώων. Το Κυνοκομείο της Ρόδου εξακολουθεί να παραμένει κλειστό, και μόνο μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η φροντίδα των ζώων που ήδη ζουν εκεί. Υπενθυμίζουμε ταυτόχρονα πως αδυνατούμε να δεχθούμε νέα ζώα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Ξενοδοχείο Διόνυσος , την κα Ελλιά Περσιάνη, τον κ Α. Αγγελετο, τον ιατρό κ. Πουλή Αλέξανδρο ,τη κα. Βάσω Ντελλάκη, την κα. Ράνια Διζικιρίκη,την κα. Νεκταρία Νομικού ,τη κα. Τασούλα από το Φαληράκι , την κα. Καμπορακη, την κα.Αρβανιτη , τον κ. Μανώλη, την κα. Βάσια Αρμυριώτη, την επιχείρηση Phone Experts-Μανώλης Σκανδαλιάρης, την Lorna Shea και την Louisa Stabast για την σημαντική προσφορά τους σε ξηρά τροφή και κονσέρβες. 


Ταυτόχρονα ευχαριστούμε και πάλι όλους αυτούς που ανώνυμα προσέφεραν τροφές.
 

Η ομάδα του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld