Υιοθετήστε την Ζήνα, μια κούκλα πολυτελείας!





H ομορφη Ζηνα ειναι μια κουκλα πολυτελειας μολις 10 μηνων, που ζει σε μια γειτονια του Καρεα. Οι φιλοζωοι εκει που την αγαπουν και την φροντιζουν, με παρακαλεσαν να την στειρωσω γιατι ηδη ειχε τον πρωτο της οιστρο. Με την δικη σας βοηθεια η κουκλα μεταφερθηκε στο κτηνιατρειο, στειρωθηκε κι εκανε πληρη αιματολογικο ελεγχο. 


Οι εξετασεις της ηταν ολες καθαρες, αρνητικη σε καλααζαρ - ερλιχειωση, με ενα προβληματακι στο συκωτι της το οποιο συμφωνα με τη γνωματευση του κτηνιατρου προκληθηκε απο το οτι η Ζηνα δεν ειχε εμβολιαστει οπως επρεπε απο τον ιδιοκτητη της, που συμφωνα με πληροφοριες δεν ειχε ουτε να την ταισει.

Σημερα 10 μερες μετα την στειρωση της, την μεταφεραμε στον κτηνιατρο να της κοψει τα ραμματα και με μια ενεση να αποκαταστησει πληρως το προβληματακι του συκωτιου της. Εγω ομως γοητευμενη απο την ''Λαιδη Ζηνα'', που λατρευει τις βολτες με αυτοκινητο, ειναι τρυφερη, χαδιαρα, κι απολυτα ερωτευσιμη, θελω να κανω μια προσπαθεια να της εξασφαλισω ενα μονιμο κι ασφαλες σπιτι.

Στη γειτονια που ζει, την λατρευουν, την προσεχουν ολοι, νοιαζονται για κεινη και φυσικα την επισκεπτομαι κι εγω. Αν καποιος εχει τις προυποθεσεις να της προσφερει μια καλυτερη ζωη απ'οτι εμεις για παντα, τοτε ας επικοινωνησει μαζι μας. Θα δοθει μονο εντος Αθηνων, με αυστηρο ελεγχο στους υποψηφιους αναδοχους, με συμβολαιο υιοθεσιας και προυποθεση να της τοποθετησουν μικροτσιπ παρουσια μας.

Αν εχετε την δυνατοτητα να βαλετε μια ''Λαιδη'' στη ζωη σας καλέστε στο 6934390331 ή στο Φβ.  

Σπας Βυρωνα - Αρ.πρ.6851/2007

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld