Ταύρος: Συνελήφθη και θα δικαστεί γιατί πέταξε τούβλο σε αδέσποτο



Στο αυτόφωτο οδηγήθηκε χθες μια γυναίκα από την περιοχή του Ταύρου που πέταξε τούβλο σε ένα αδέσποτο και επιτέθηκε λεκτικά στην γυναίκα η οποία φροντίζει τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες φιλόζωων, η περιοχή του Ταύρου είναι αφιλόξενη για τα αδέσποτα εδώ και χρόνια. Πολλοί κάτοικοι τα χτυπάνε με αεροβόλο, τα καίνε, τα δηλητηριάζουν και τα κυνηγούν συνεχώς. Στην προκειμένη περίπτωση μια γυναίκα από την Ρωσία, υποστηρίζει πως ένα από τα αδέσποτα που βρίσκεται 6 ολόκληρα χρόνια στην γειτονιά την δάγκωσε, με αποτέλεσμα να απειλεί πως θα το σκοτώσει.

Στην ίδια περιοχή μένει και μια γυναίκα, η κ. Κρυσταλλία, που ταΐζει και περιθάλπτει τα αδέσποτα σκυλιά και τις γάτες (ακόμα και τα περιστέρια) πάνω από 30 χρόνια. 

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν τυχαία στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου η κ. Κρυσταλλία διαμένει και η άλλη γυναίκα καθαρίζει. Η γυναίκα μόλις είδε την σκυλίτσα, η οποία υποτίθεται την έχει δαγκώσει, άρχισε να βρίζει, πήρε ένα τσιμεντένιο τούβλο (που είχε φυλαγμένο) και αφού έσπρωξε την κα Κρυσταλία που μπήκε μπροστά της, το πέταξε στην σκυλίτσα. 

Το τούβλο έσπασε και θραύσμα πήρε στο πόδι την μικρούλα που ούρλιαξε και έφυγε κλαίγοντας. Για να καταλάβετε με τι μίσος το πέταξε έκανε ζημιά στο πλακάκι εκεί που έσκασε το τούβλο. Είναι βέβαιο πως αν το τούβλο είχε πετύχει την σκυλίτσα στο κεφάλι θα την είχε σκοτώσει.

Η κ. Κρυσταλλία κάλεσε αμέσως την αστυνομία και η γυναίκα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και θα δικαστεί αύριο. Είχε μάλιστα το θράσσος να κάνει μήνυση στην κ. Κρυσταλλία για εξύβριση και σωματική επίθεση. Κάτι φυσικά που δεν αποδεικνύεται μιας και εκτός από έναν μάρτυρα, ήταν και η αστυνομία παρούσα.

Φίλοι της γυναίκας έσπευσαν στην αστυνομία να την υπερασπιστούν καθώς και δύο γειτόνισσες Ελληνίδες, οι οποίες ψευδομαρτύρησαν εναντίος της κ. Κρυσταλλίας επειδή φροντίζει τα αδέσποτα.

Θα σας ενηρώσουμε για την έκβαση της υπόθεσης καθώς και για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστεί προκειμένου να σωθούν τα αδέσποτα της επικίνδυνης γειτονιάς του Ταύρου.



Ενημέρωση 21/7


Η δίκη αναβλήθηκε για αρχές Οκτώβρη, αφού η κατηγορούμενη επικαλέστηκε θέματα υγείας.



1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν αφιλόξενες περιοχές. Μόνο κακοί και αφιλόξενοι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να μένουν οπουδήποτε.....Είναι άδικο αυτό που διαβάζω σε διάφορα sites και blogs που ασχολούνται με τα τετράποδα.-μην τους βάζετε όλους στο ίδιο σακί.Είναι πολύ άδικο..Δεν είμαι από Ταύρο,καμία σχέση,αλλά δεν το θεωρώ σωστό αυτό.Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld