Γνωρίστε τον Πύρλο, τoν πιο όμορφο σκύλο - θυρωρό της Ελλάδας!


Την ιστορία του Πύρλο την έστειλε η αναγνώστρια του dogw0rld.blogspot.gr Αριάδνη - Νάσια, προκειμένου να την δημοσιεύσουμε και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Άλλωστε με τόσα άσχημα περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά, έχουμε ανάγκη από όμορφες ιστορίες που θα γαληνέψουν έστω και λίγο την ψυχή μας.

Η ιστορία του Πύρλο είναι πάρα πολύ όμορφη. Ένα όμορφο κουταβάκι που κάποιος το παράτησε στο δρόμο (κλασσικά).  Όπως ήταν μικρο και ανήμπορο βρέθηκε σε μια μεγάλη πολυκατοικία. Κρύφτηκε εκεί μέχρι που κάποιοι ένοικοι μιας πολυκατοικίας τον εντόπισαν και του προσέφεραν μια ζεστή θέση στην μεγάλη είσοδο της πολυκατοικίας τους στην Πεύκη.

Τον πήγαν στον γιατρό, τον εμβολίασαν, τον στείρωσαν και από τότε ο γλυκός Πυρλο έχει γίνει ένας ένοικος μαζί με τους πολλούς! Με την διαφορά όμως πως είναι ο θυρωρός της πολυκατοικίας! 

Ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στην πολυκατοικία, αναγνωρίζει και τους 50 ενοίκους!

Στους ξένους είναι πολύ καχύποπτος. Όταν κάποιος ξένος μπει στην πολυκατοικία τον ακολουθεί μέχρι να δει που θα πάει και μόλις δει ότι όλα είναι εντάξει επιστρέφει στην είσοδο.

Όποτε θέλει μπαίνει μέσα στην πολυκατοικία και όποτε θέλει αράζει έξω στον τεράστιο κήπο με τα ψηλά δέντρα που έχει η οικοδομή. Όλοι τον αγαπάνε και όλοι τον προσέχουν. Πολλές φορές οι περισσότεροι του ανοίγουν το σπίτι τους και του προσφέρουν μια λιχουδιά.

Ο Πύρλο λοιπόν δικαίως είναι ο πιο όμορφος και ο πιο τυχερός θυρωρός στην Ελλάδα. Μακάρι από την δημοσίευση της ιστορίας του Πύρλο να πάρουν παράδειγμα και άλλες πολυκατοικίες και να προστατεύσουν αυτά τα ανυπεράσπιτα ζώα που μόνο καλοσύνη μπορούν να μας δώσουν και τίποτα άλλο..


2 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld