Η Ελλάδα πάει Ρουμανία να διαμαρτυρηθεί για τα αδέσποτα





Εξόρμηση στην Ρουμανία διοργανώνει το σωματείο Save a Greek Stray σε ένδειξη υποστήριξης και βοήθειας στους ζωόφιλους της Ρουμανίας που παλεύουν να σώσουν τα αδέσποτα. Τα έξοδα των εισιτηρίων θα καλυφθούν από την Εριέττα Κούρκουλου.


Το ταξίδι θα διαρκέσει 3-4 ημέρες. Η ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμα αλλά πιθανότατα να είναι ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου (21/22 ή 28/29 +/- 1 μέρα). Θα πραγματοποιηθούν και στάσεις κατά την διαδρομή στη Λάμια, Λάρισα,Θεσσαλονίκη…
 

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε θα πρέπει να υπολογίσετε 1-2 διανυκτερεύσεις στην Ρουμανία συν τα έξοδα φαγητού. (Περίπου 100 με 120 ευρώ το περισσότερο). 

Τα άτομα που δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα διαμονής τους σε ξενοδοχείο ή πανσιόν να το διευκρινίσουν, ώστε το σωματείο να προσπαθήσει να εξασφαλίσει φιλοξενία σε σπίτι με εθελοντές.
 

Θα χρειαστείτε γερά και σταθερά παπούτσια και άνετο ντύσιμο.
 

Όσοι/ες από εσάς επιθυμείτε να βοηθήσετε στην διάσωση αδέσποτων ζώων με τοπικές ομάδες διάσωσης κατά την διάρκεια της νύχτας, να προμηθευτείτε με δερμάτινα γάντια και με τον «προσωπικό σας εξοπλισμό».

Το σωματείο
Save a Greek Stray σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 



''Στόχος της εξόρμησης είναι να υποστηρίξουμε τις τοπικές οργανώσεις διάσωσης ζώων και τις ακτιβιστικές ομάδες δράσης στην Ρουμανία καθώς και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι Ευρωπαίοι Πολίτες ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ούτε να ανεχθούν αυτήν την κατάσταση αλλά ούτε και να την επιτρέψουν.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ πρόκειται να σκοτώσετε αυτά τα σκυλιά!


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΌΠΟ! ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ!


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ, ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ!
''

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

'' Στα σιχαμένα αυτά όντα στην Ρουμανία που αποτελούν ντροπή για την ανθρωπότητα και τα οποία πήραν την απόφαση για την σφαγή των αδέσποτων ζώων της χώρας έχω να πω ότι δεν θα περάσει έτσι! 

Έχω να πω ότι εγώ όπως και οι υπόλοιποι φιλόζωοι της χώρας μου, θα παλέψω και εγώ για την δικαιοσύνη αυτών των χαμένων ψυχών και θα κηρύξουμε όλοι μαζί πόλεμο στους αγριανθρώπους που στηρίζουν αυτή την πράξη! 

Ζητώ από όλη την Ελλάδα να αφιερώσει πέντε λεπτά από τον χρόνο της και να παρακολουθήσει τα βίντεο του βασανισμού αυτού στο διαδίκτυο! 

Ας βρούμε όλοι μια λύση και ας παλέψουμε πια ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό! 

Εγώ είμαι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσω όλα μου τα μέσα για να σταματήσει η σφαγή! 

Οι άνθρωποι αυτοί δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον γνωστό σε όλους μας Χίτλερ!''

Όποιος επιθυμεί να λάβει συμμετοχή να επικοινωνήσει με μήνυμα στην σελίδα του σωματείου στο Facebook.







5 σχόλια:

  1. Μάλιστα,αφού λύσαμε το πρόβλημα με τα δικά μας αδέσποτα,πάμε να σώσουμε και της Ρουμανίας...λογικό μου φαίνεται...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην Ρουμανια θα παμε και στην Ρωσια θα παμε και οπου αλλου υπαρχει αναγκη!!!!
    Οτι κανουμε εδω στο Ελλαδισταν, θα παμε να κανουμε και αλλου...ποιο το προβλημα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    Προσοχή! Η ημερομηνίες ΔΕΝ έχουν καθοριστεί ακόμα! Θα είναι ΣΒΚ 21/22 η 28/29 +/- 1 μέρα.
    θα κάνουμε και στάσεις κατά την διαδρομή – Λάμια, Λάρισα, …. Θεσσαλονίκη …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο και πολλα συγχαρητηρια και στην Εριεττα και σε οσους θα βοηθησουν (μακαρι να μπορουσα κι εγω...) Εχω μια ενσταση ομως! Λεγεστε ζωοφιλοι και ζητατε απο τον κοσμο να προμηθευτει δερματινα γαντια? Πατε να σωσετε τα αδεσποτα σκυλια και δε σας νοιαζει για τα υπολοιπα ζωα που σκοτωνονται για να φορατε δερματινα γαντια??? Αυτο δεν ειναι ζωοφιλια! Ειναι σκυλοφιλια! Οι ζωοφιλοι αγαπανε και προστατευουν ΟΛΑ τα ζωα και οχι μονο τους σκυλους και τις γατες! Δεν εχω σκοπο να προσβαλλω κανεναν αλλα ζητω να αναθεωρησετε καποιες αποψεις... Και για να μη βιαστουν καποι να με κρινουν, οχι, δε φοραω δερματινα αξεσουαρ, δεν τρωω κρεας και δεν αγοραζω προοιοντα που εχουν δοκιμαστει σε ζωα. Ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld