Η τραγουδίστρια που έσωσε ένα αδέσποτο και καταδίκασε άλλα έξι σε ένα αβέβαιο μέλλον


Η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή τον Δεκέμβριο του 2012 είχε υιοθετήσει ένα αδέσποτο κουταβάκι. Τότε έγραφε χαρακτηριστικά στο twitter της : «Χτες αδέσποτη, σήμερα το νέο μέλος της οικογενείας μου! Σας παρουσιάζω τη ΝΑΟΜΙ».




Ένα χρόνο περίπου μετά η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τις ευτυχισμένες ''οικογενειακές'' στιγμές που ζει, αφού ζευγάρωσε το σκυλί της και απέκτησε έξι κουτάβια..




Η ''περήφανη μάνα'' λοιπόν αντί να στειρώσει το πρώην αδέσποτο σκυλί της, το οποίο ένα Θεός ξέρει τι πέρασε μέχρι να το υιοθετήσει, προτίμησε να το ζευγαρώσει και να καταδικάσει άλλα 6 κουτάβια σε ένα αβέβαιο μέλλον. 

Λες και δεν έχουμε ήδη αρκετά αδέσποτα που αργοπεθαίνουν, με τους φιλόζωους να δίνουν μάχη για να βρουν οικογένειες..

Και αναρωτιόμαστε: Τι είδους ευαισθησία είναι αυτή; Σώζεις μια ζωή και έπειτα καταδικάζεις άλλες έξι;

Α ναι, ξεχάσαμε! Είναι σίγουρο ότι έχει βρεί ήδη έξι θαυμάσιες οικογένειες για τα μικρά..Όλοι το ίδιο ισχυρίζονται άλλωστε..


9 σχόλια:

  1. Τα κουταβάκια κανένας δεν είδε ότι είναι λαμπραντόρ; Και δεύτερον η Στέλλα έχει δηλώσει πως η Ναόμι είναι στειρωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σημμασία έχει για το αν είναι Λαμπραντόρ ή όχι? Σημμασία έχει ότι καταδίκασε 6 σκυλλάκια να γίνουν αδέσποτα..Σκεφτήκατε αυτά τα 6 να γεννήσουν απο ακόμη 6..! Άστα να πάνε..αργοπαιθένουν καθημέρινα τόσα σκυλλάκια και έπρεπε να προστεθούν κι άλλα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνησω απολυτα τι σημασια εχει αν ειναι λαμπραντορ η οτιδηποτε αλλο??Οταν υπαρχουν γεννες αυτοματα υπαρχει και σοβαροτατο θεμα γιατι τωρα ουτε και καθαροαιμα δεν παιρνουν αντιθετα ταπετανε στους δρομους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πειράζει, έχετε στειρώσει τόσα πολλά άλλωστε...σωστή γενοκτονία.Αν δεν ζευγάρωνε κανένα σκυλάκι θα είχαμε μόνο θανάτους και στειρώσεις έτσι δεν είναι; και ποιοί είστε εσείς στη τελική που θα ορίσετε αν η άλλη είναι υπεύθυνη ή όχι, ενώ τα έχει μέσα στο σπίτι της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα επρεπε να στειρωσουν και ατομα σαν εσενα και αυτη μπας και γινει κανενα καλο. Αν τα σκυλια ζουσαν αλλου ή εστω στις πολεις αλλα σε μικροτερο πλυθησμο, τοτε δε θα υπηρχε θεμα, οπως δεν υπαρχει και εμ τα αλλα ζωα της φυσης τα οποια ο ευτυχως φοβαται να κανει κατοικιδια ή τα κανουν λιγοι.

      Η αναγκη να εχουν ολοι σκυλακι ή γατα οταν εγινε της μοδας, μας οδηγησε λιγο καιρο μετα να εχουμε πιο πολλα αδεσποτα και απο τους αστεγους στην ελλαδα τα τελευταια 4 χρονια.

      Γιαυτο λοιπον, οπως στειρωνουν τα αδεσποτα για το δικο τους καλο, ετσι θα εππεπε να κανουν χημικη στειρωση και σε ατομα σαν αυτη και εσενα. Ζωαδι!

      Διαγραφή
    2. Μιχάλη τι να πω μπράβο για το επίπεδο σου..μάλλον ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι κουταβάκια λαμπραντόρ δε γεννιούνται απο κοπραδόρ.να βουτάς και λίγο τη γλώσσα στο μυαλό πριν οργιάσεις.όπως έγιναν της μόδας τα σκυλάκια άλλο τόσο έγιναν και οι στειρώσεις γιατι είναι ένα σύστημα με παρακλάδια που τροφοδότουν το ένα το άλλο.ξαφνικά οι κτηνίατροι μας πείθουν ότι η στείρωση είναι προς όφελος του κατοικιδίου μας.τα κατοικίδια ποιός τα ρώτησε?ο κτηνιατρικός σύλλογος?εμείς?ΚΑΝΕΙΣ.έγω στείρωσα το σκύλο μου για να είμαι υπεύθυνη απέναντι σε μία κοινωνία ανεύθυνη που παίρνει κουτάβια και τα παρατάει στους δρόμους.Μάλλον όμως το ποιο σωστό για μενα δε θα ηταν να επεμβαινουμε στη φυση και να αποφασιζουμε ποια ζωα θα γεννουν και ποια οχι.αλλα να γινουμε καλυτεροι σαν ανθρωποι και σαν ιδιοκτητες να αφηνουμε τη φυση να λειτουργει με το κυκλο που αυτη ξερει,να φροντιζουμε τα υπαρχοντα αδεσποτα και να μην φερνουμε καινουρια..γιατι οπως βλεπεις η ανευθυνοτητα μας μας φερνει αντιμέτωπους με λυσεις δραστικες οπως η στειρωση,λυσεις επεμβατικοτητας στη ροη της ζωης κατι που δικαιωμα δεν εχουμε να το κανουμε επειδη ειμαστε διποδα ζωα.

      Διαγραφή
  5. Στο πρωτο σχολιο που αναφερεται πως τα κουταβια ειναι λαμπραντορ (και σε αυτο εχει δικιο), ο ανθρωπος εννοει πως ειναι αδυνατον το σκυλι της τραγουδιστριας να γεννησει λαμπραντορ!!!!!!!!!!!!!Το δικο της δεν ειναι ρατσα ειναι φατσα!Μπορει οι φωτογραφιες να ειναι παραπλανητικες ή να εχουν ανεβει χιουμοριστικά!Και μην εξοργιζεστε ολοι ετσι...το δικο μου θηλυκο σκυλο στειρωμενο τον εχω,αλλα ποιος ρωτησε τα σκυλια που επεμβαινουμε στη φυση τους (οπως σαν τα χειριστα ζωα που ειμαστε οι ανθρωποι επεμβαινουμε σε ολα στη φυση σαν καποιος να μας εχει χρισει θεους) αν θελουν να στειρωνονται ή να γεννουν(και ας χανουν τα μωρα τους).Αλλωστε γι αυτο η φυση προβλεπει 2 φορες το χρονο να γεννουν 4-9 σκυλια για να ρυθμιζουν τη θνησιμοτητα στα νεογνα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά η είδηση δεν είναι αληθές. Τα κουτάβια δεν είναι του σκυλιού της, απλά κάποια κουτάβια που ανέβασε στο instagram (τα οποία είναι όλα υιοθετημένα πλέον). Επίσης η δική της είναι στειρωμένη. Εννοείται πως θα ήταν απαράδεκτο να σώσεις ένα αδέσποτο και να δημιουργήσεις άλλα έξι, αλλά ας διασταυρώνουμε λίγο τις ειδήσεις πριν ρίξουμε το "καρφί" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο ηλίθιοι δήθεν ζωόφιλοι με μανία στείρωσης, στειρωτικό σύνδρομο. Άντε να δείτε κανέναν ψυχίατρο που έχετε ευνουχίσει όλα τα σκυλιά κομπλεξικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld