Πέραμα: Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του άνδρα που σκοτώνει σκυλιά με λοστό


Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του άνδρα που σκοτώνει κουτάβια με λοστό στην περιοχή Περάματος. Όπως είχαμε δημοσιεύσει στο dogw0rld την Παρασκευή 30 Αυγούστου τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να χτυπά με λοστό ένα κουταβάκι. Την υπόθεση ανέλαβε η Ελένη Σακαρέλη και ο δράστης συνελήφθη.



Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε αναβολή. Όπως ανέφεραν οι φιλόζωοι πρόκειται για έναν χυδαίο ''άνθρωπο'' που χάιδευε τα γεννητικά του όργανα και γέλαγε ειρωνικά προκαλώντας την οργή των φιλόζωων. Κι όλα αυτά με την ανοχή της αστυνομίας..

Σε όλο αυτό το διάστημα οι μάρτυρες της υπόθεσης δέχονταν απειλές, οι οποίες χθες το βράδυ έγιναν πράξη. Η μία μάρτυρας παραλίγο να σκοτωθεί όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός της. Στο συνεργείο αυτοκινήτων που πήγε το όχημα, έκαναν λόγο για πιθανή δολιοφθορά στο σύστημα πέδησης.

Η μάρτυρας, που είναι μητέρα δύο παιδιών, είχε δεχθεί επώνυμες τηλεφωνικές απειλές, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες για δολιοφθορά. Αν την Δευτέρα ο μηχανικός το βεβαιώσει, τότε η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή.

Την Τρίτη 10/9 και ώρα 13.00 μ.μ. δίνουμε το παρών στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά (2ος όροφος), στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, Φίλωνος και Σκουζέ.



2 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld