Κουρούτα: Κρέμασε τον σκύλο του στη στάνη γιατί του έτρωγε τις κότες


Για άλλη μια φορά ο πιο αγαπημένος φίλος του ανθρώπου ο σκύλος βρίσκεται στο στόχαστρο απάνθρωπων… Στην Κουρούτα σύμφωνα με καταγγελία της Εθελοντικής Οργάνωσης Rommel, εντοπίστηκε σε στάνη κρεμασμένος ένας σκύλος. Το αποτρόπαιο αυτό θέαμα αντίκρισαν πρώτοι οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν το πρωί της Κυριακής. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά από το σκύλο που βρέθηκε κρεμασμένος σε περίφραξη σχολείου της Αμαλιάδας (διαβάστε εδώ).


Σύμφωνα με την καταγγελία το πρωί της Κυριακής οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά την διάρκεια της περιπολίας της στην περιοχή της Κουρούτας έγιναν αυτόπτες μάρτυρες αντικρίζοντας ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ένα κρεμασμένο σκυλί. Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και το σκυλί σώθηκε. Όπως προέκυψε δράστης της πράξης αυτής ήταν ο ιδιοκτήτης του και αιτία το ότι ο σκύλος… του έτρωγε τις κότες.

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια για την καταστολή του φαινομένου της κακοποίησης των ζώων και σε συνεργασία με το Α.Τ. Αμαλιάδος, η Εθελοντική οργάνωση Rommel, οργάνωσε κλιμάκιο με συντονιστή τον ομαδάρχη της περιοχής Δημήτρη Αθανασούλη για να παραλάβουν και να περιθάλψουν τον άτυχο σκύλο μέχρι να τον εξετάσει πραγματογνώμονας κτηνίατρος.

 

Ο ιδιοκτήτης κρατείται στο Α.Τ. Αμαλιάδας με σκοπό να μεταφερθεί στην Εισαγγελέα. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας για την συμβολή και την άμεση ανταπόκριση τους σε κάθε περιστατικό.


1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια σώθηκε???? Μπράβο στους κυρίους που το διέσωσαν και το περιέθαλψαν, Χίλια ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld