Ακράτα: 90χρονη παρολίγον να κρεμάσει τον σκύλο της για μια φέτα ψωμί!



Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...

Ο σκύλος της φωτογραφίας είναι ο Μάικλ. Σύμφωνα με τον Αχαϊκό Σύλλογο Μέριμνας Ζώων, τον είχε μια ηλικιωμένη κυρία 90+ ετών για φύλακα στο κοτέτσι. Η ηλικιωμένη λόγω ηλικίας δεν μπορούσε να κάνει και πολλά οπότε την επισκέπτονταν από το "βοήθεια στο σπίτι". Αυτοί φρόντιζαν το ζώο για περίπου 10 ημέρες και αυτοί ενημέρωσαν για το απίστευτο που προσπάθησε να κάνει η 90χρονη.

 

Το ζώο ήταν δεμένο στο κοτέτσι και η ηλικιωμένη του έριξε δύο φέτες ψωμί να φάει. Αποφάσισε όμως ότι δύο είναι πολλές και προσπάθησε να πάρει τη μία. Ο σκύλος αντέδρασε και η 90χρονη θύμωσε. Του πέρασε σύρμα στο λαιμό και προσπάθησε να τον κρεμάσει. 



Οι κοπέλες από το "βοήθεια στο σπίτι" κάλεσαν τη Φιλοζωική Ακράτας και έσωσαν το ζώο. Όμως επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να το φιλοξενήσουν το ανέλαβε η εθελόντρια του Αχαϊκού στο Αίγιο. Ο σκυλάκος για καλή του τύχη έχει μόνο σαρκοπτική ψώρα και σύντομα θα είναι καλά.

Για την ηλικιωμένη κυρία δυστυχώς δεν κάνουμε καλές σκέψεις. Δεν έχει σημασία αν είναι ανήμπορη, 90 χρονών με προβλήματα υγείας. Ήξερε πάρα πολύ καλά πως να κρεμάσει ένα ζώο, βρήκε τη δύναμη να πάρει το σύρμα, να το περάσει από το λαιμό του ζώου και να προσπαθήσει να το κρεμάσει ενώ καλά καλά δεν μπορεί να περπατήσει. Ποιος ξέρει πόσα ζώα έχει σκοτώσει στη ζωή της μέχρι τώρα. Ο Μάικλ τη γλίτωσε και θα βρει ένα καλό σπίτι.




3 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που τη γλυτωσε ο σκυλάκος! ΄(Οσο για τη κυρία και στα νειάτα της τα ίδια θα'κανε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ποιος ξέρει πόσα ζώα έχει σκοτώσει στη ζωή της μέχρι τώρα" άστοχο αυτό το σχόλιο εκ μέρους του συντακτική του κειμένου! Παρόλα αυτά το περιστατικό είναι τραγικό. Ευτυχώς το προλάβαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld