Έβαλαν κουτάβι σε πλαστική σακούλα, το ανέρτησαν στο Facebook και συνελήφθησαν!




Μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης του Facebook είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη μιας μητέρας και του γιου της για κακοποίηση κουταβιού. Όπως βλέπετε στην χαρακτηριστική φωτογραφία, η Mary Snell έχει τοποθετήσει μέσα σε μια πλαστική σακούλα (!) το νεαρό κουτάβι, με σοβαρό κίνδυνο το σκυλάκι να πεθάνει από ασφυξία!

Ο γιος James Engel δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κι ευτυχώς μερικοί ευσυνείδητοι πολίτες κινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα την σύλληψη τόσο αυτού όσο και της μητέρας του.




Όπως εξηγεί ο αξιωματικός της αστυνομίας Aaaron Williamson ο κίνδυνος να πεθάνει ο σκύλος από ασφυξία ήταν πολύ μεγάλος: "Τοποθέτησαν το κουτάβι στη σακούλα με σκοπό να δείξουν πόσο μικρό είναι το μέγεθος του αλλά η ηλικία του σκύλου είναι τέτοια που θα μπορούσε να βρει τον θάνατο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν έχει την δυνατότητα ένα κουτάβι να γυρνάει με μεγάλη ευκολία το κεφάλι του και παρότι η σακούλα ήταν ανοιχτή η έλλειψη οξυγόνου θα μπορούσε ν’ αποβεί μοιραία."

Ευτυχώς το κουταβάκι είναι καλά στην υγεία του, με τον Williamson να προσθέτει στο KRQE News: 


"Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς πρέπει ν’ αντιδρούν οι πολίτες όταν βλέπουν αντίστοιχες φωτογραφίες στο Facebook και άλλα μέσα.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld