H ιστορία ενός αγγέλου με την μορφή ενός πίτμπουλ


Οι άγγελοι έρχονται σε πολλές μορφές. Μερικοί ζουν μαζί μας για πολλά χρόνια σαν πολύτιμοι σύντροφοι, ενώ άλλοι μένουν στη ζωή μας για πολύ σύντομη αλλά μαγική χρονική περίοδο . Ένας τέτοιος άγγελος ήρθε με τη μορφή ενός πίτμπουλ, με το όνομα Sweetie, η ιστορία του οποίου απεικονίζεται στο ''Ημερολόγιο ενός απρόσμενου Pit Bull 2014''.
 

Η Sweetie υιοθετήθηκε από μια καταπληκτική οικογένεια, παρότι γνώριζε πως πάσχει από νεφρική δυσπλασία, κάτι που αυτόματα σήμαινε πως δεν θα ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις η Sweetie ''άνθισε'' στο νέο της σπίτι!Έφερε χαρά και γέλιο στη νέα της οικογένεια, η οποία με τη σειρά της προσέφερε αγάπη και αφοσίωση στην σκυλίτσα, γνωρίζοντας ότι το πολύτιμο μέλος της οικογένειας τους είχε περιορισμένο χρόνο ζωής..



Όταν η ασθένεια της Sweetie προχώρησε, η οργάνωση Angel City (ομάδα διάσωσης πίτμπουλ στο Λος Άντζελες) πήρε την Sweetie και μερικά άλλα σκυλιά σε ένα μέρος με ένα μυστικό δέντρο όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να κάνουν ευχές.  

Η οικογένεια της Sweetie επιθυμούσαν μόνο ένα πράγμα: Οι υπόλοιπες μέρες της ζωής της να μην έχουν πόνο και όταν έρθει η ώρα του μεγάλου ταξιδιού να τους δώσει ένα σημάδι.


Η Sweetie ''έφυγε'' μετά από 9.5 εβδομάδες αφού υιοθετήθηκε. Σε αυτές τις 9.5 εβδομάδες η Sweetie άλλαξε τη ζωή της οικογένειας της και ''έλιωσε'' πολλές καρδιές..

Το Ημερολόγιο έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για αυτήν την τόσο παρεξηγημένη φυλή και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε σε ομάδες διάσωσης pit bull.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld