ΠΦΠΟ: Οι υπάλληλοι του Δήμου Πατρέων να τιμωρηθούν με 5 έτη φυλάκισης χωρίς αναστολή και πρόστιμο 15.000€




Με επιστολή της η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία προς τον Δήμαρχο Πατρέων, την Εισαγγελία, το Α.Τ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, ζητά την παραδειγματική τιμωρία των υπαλλήλων του Δήμου που δολοφόνησαν σκυλί σε απορριμματοφόρο, με ποινή 5 έτη φυλάκισης χωρίς αναστολή και πρόστιμο 15.000 ευρώ

Ακολουθεί η επιστολή:

Με περισσή οργή αλλά και θλίψη για την κατάντια του ανθρώπινου είδους ενημερωθήκαμε ότι οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Πατρών, έτσι για πλάκα, δολοφόνησε με δόλο ένα σκυλί, το οποίο κάποιοι επίσης αχρείοι και δολοφόνοι είχαν πετάξει μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Παρά τις εκκλήσεις και του ίδιου του δυστυχούς ζώου αλλά και περιοίκων ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ οδηγός και οι συνάδελφοί του ,παίζοντας με την ίδια την ζωή , σκέπασαν με απορρίμματα το ζώο και έβαλαν μπροστά τα μηχανήματα , τα οποία και συνέθλιψαν το άμοιρο ζώο.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ζητά την παραδειγματική τιμωρία αυτών των υπάνθρωπων όντων τόσο από τα πειθαρχικά όργανα του Δήμου όσο και από την Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα πρέπει να τους επιβάλλει την ανωτέρα των ποινών, ήτοι 5 έτη ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή λόγω του ιδιαίτερα ειδεχθούς του εγκλήματος καθώς και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Σαν πολίτες αυτής της χώρας αναμένουμε οι αρμόδιες αστυνομικές, δημοτικές και εισαγγελικές αρχές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στην συγκεκριμένη περίπτωση στο αποκρουστικό αυτό έγκλημα και να πράξουν το αυτονόητο. Η αφαίρεση μιας ζωής από οποιαδήποτε έμβιο ον είναι πράξη εγκληματική και πρέπει να τιμωρείται χωρίς ανθρωποκεντρικές αναστολές.

Σε μια χώρα χειμαζόμενη από έλλειψη αξιών και ιδανικών, σε μία χώρα που η έννοια της ζωής έχει χάσει την σημασία της είναι απολύτως αναγκαίο η πολιτική φιλοσοφία και οι εκπρόσωποι της να προχωρήσουν στον επαναπροσδιορισμό της έννοιας άνθρωπος και στην σχέση αυτού με την υπόλοιπη Ζωή αυτού του πλανήτη , διότι κοινώς « το παρακάναμε».

Οφείλουν οι αρχές να κάνουν το παν για την ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ. 



Διαβάστε σχετικά: Πάτρα: Οι υπάλληλοι του Δήμου εντοπίστηκαν και ισχυρίζονται ότι δεν κατάλαβαν τι συνέβη!

Πάτρα: Ελεύθεροι παραμένουν οι υπάλληλοι του Δήμου, αφού κρατούν μυστικά τα ονόματά τους!
Πάτρα: Απορριμματοφόρο του Δήμου συνέθλιψε επίτηδες σκυλί που βρισκόταν σε κάδο

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ, έκαναν ένα φριχτό έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και όχι μόνο... Αλοίμονο αν επιτρέπεται να δρουν ανεξέλεγκτα τέτοιου είδους υπάνθρωποι και να μην τους κάνει κανείς τιποτα! Είναι από τις υποθέσεις που μας προκαλεί αποτροπιασμό και απέραντη θλίψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. siga min ginei afto stin xeftiloxora, kapoio tipiko prostimo ,k kanena mina me anastoli etsi gia staxti sta matia....etsi xeftilismenoi einai .....an den xesikothoume oloi na ginei kati min perimenete tipota...XESIKOTHITE RE se ligo afta tha ta kanoun sta paidia sas .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα. Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld