Στην Τρίπολη και την Έδεσσα σκότωσαν σκυλιά και συνελήφθησαν




Δεν έχουν τελειωμό τα εγκλήματα σε βάρος των ζώων σε όλη την Ελλάδα. Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας ειδεχθής εγκλήματα που προκαλούν οργή και θλίψη για την πορεία της ανθρωπότητας.

Το νέο περιστατικό συνέβη στην Έδεσσα χθες το βράδυ, σε χωριό της Πέλλας, όπου ένας 61χρονος επειδή τον ενοχλούσε ο σκύλος του γείτονά τον σκότωσε εν ψυχρώ με μια καραμπίνα. 
 
Σύμφωνα μάλιστα με το voria.gr, ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του τον 55χρονο γείτονα. Λίγη ώρα αργότερα, ο 61χρονος άντρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, δεν κατείχε άδεια για την καραμπίνα.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την Πέμπτη κατά τις μεσημεριανές ώρες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Τρίπολη. Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr ο ηλικιωμένος άνδρας είδε ότι έλειπε από το κοτέτσι του μία κότα.

Όταν συνειδητοποίησε ότι την κότα την είχαν φάει δύο αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στην περιοχή μαινόμενος πήρε την καραμπίνα και τα πυροβόλησε. Οι γείτονες τρομοκρατημένοι και ταραγμένοι ειδοποίησαν την αστυνομία αμέσως, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του ηλικιωμένου.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld