Χανιά: Σκότωσε το σκύλο με καραμπίνα και ο γείτονας τον “πλάκωσε στο ξύλο”


Στο νοσοκομείο κατέληξε το απόγευμα της Κυριακής, δαρμένος άγρια, κάτοικος της οδού Αν. Γογονή, στα Χανιά που νωρίτερα είχε δολοφονήσει ένα σκυλί, με κυνηγετικό όπλο.

Συγκλονισμένη είναι τόσο η περιοχή του Κουμπέ όσο και η κοινωνία των Χανίων συνολικά, από το νέο περιστατικό επίθεσης σε ζώο, σήμερα, από Χανιώτη, τον οποίο στη συνέχεια έδειρε ο γείτονάς του, όταν συνειδητοποίησε ότι το σκυλί ήταν νεκρό από σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Ο θύτης και αργότερα θύμα ξυλοδαρμού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, η αστυνομία διερευνά τη σχέση του δολοφόνου με το σκύλο και το άτομο που μετέπειτα τον έδειρε, εκτιμώντας ότι πιθανόν, ο σκύλος να ήταν δικός του (του δολοφόνου).

Πάντως, σύμφωνα με τους περίοικους, ο σκύλος ανήκε στο γείτονα, ο οποίος στη συνέχεια, βλέποντας τι είχε συμβεί, επιτέθηκε στο δολοφόνο. Ωστόσο, αυτή η πληροφορία επισήμως δεν επιβεβαιώνεται.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, διερευνά την υπόθεση εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα ενώ ο άνδρας που σκότωσε το σκύλο, έχει συλληφθεί. 



3 σχόλια:

  1. Κι εγώ θα τον πλάκωνα στο ξύλο αν έβλεπα τέτοιο πράγμα... Τι του΄φταιγε το ζωάκι και το σκότωσε? Δεν είχε το δικαίωμα να αφαιρέσει μια ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον σκότωνε έπρεπε τον μ@@@κα!!! Σε λίγο καιρό θα βγεί από το νοσοκομείο και θα ξανακάνει τα ίδια!! Βραβείο πρέπει να πάρει ο άνθρωπος! Και λίγα του'κανε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Lunatic...because the dog killed a or chicken..there are other ways to deal with problems like this.
    And in front of a school.for God sake... I hope this man gets a heavy fine...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld