Συγκινητικό: 7χρονη με καρκίνο ξαναβρίσκει το χαμένο της σκύλο


Όταν το καλοκαίρι του 2012 η 7χρονη Mάντυ έχασε τον σκύλο της, πίστεψε ότι δεν θα το ξανάβρισκε ποτέ, αφού η πολύμηνη προσπάθεια εύρεσής του δεν απέδωσε καρπούς.

Η Μάντυ βρισκόταν με την οικογένειά της σε διακοπές στην Αριζόνα. Πιθανότανα κάποιος έκλεψε τον σκύλο από το κάμπινγκ που διέμεναν.

Έπειτα από 6 μήνες όμως, η οικογένεια είχε να αντιμετωπίσει ένα ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα. Η 7χρονη διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου. Από τότε έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, 30 συνεδρίες ακτινοβολίας και αμέτρητες χημειοθεραπείες .


Μια μέρα κι ενώ η Μάντυ πήγαινε με την μητέρα της για την συνηθισμένη χημειοθεραπεία, ένα ευχάριστο τηλεφώνημα έδωσε μια νότα χαράς στην οικογένεια.
 
Μια φιλοζωική οργάνωση είχε βρει ένα σκυλί να περιφέρεται στους δρόμους. Το μικροτσίπ του σκύλου, βοήθησε στο να εντοπίσει η οργάνωση την οικογένεια. Ο μπαμπάς της 7χρονης οδήγησε 400 μίλια (6 ώρες) από την Καλιφόρνια στο καταφύγιο, προκειμένου να φέρει στο σπίτι τον σκύλο τους.


Η Μάντυ και ο σκυλάκος της κατάφεραν να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον και ζουν αρμονικά μαζί με το κωφό κουτάβι που υιοθέτησαν λίγους μήνες αφού ο σκύλος εξαφανίστηκε.Μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, η επιστροφή του σκύλου έδωσε μια ελπίδα για τον μέλλον στην οικογένεια. 



Δείτε την συγκινητική επανένωση στο βίντεο που ακολουθεί




1 σχόλιο:

  1. Η αγαπη των ζωων μπορει να δωσει πολλα.... και η αγαπη των ανθρωπων μπορει να κανει θαυματα ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld