Δολοφόνησαν με φόλες 3 δεσποζόμενα σκυλιά στην πλατεία του Σχίζα - Λαμπρίνη


Την Παραμονή των Χριστουγέννων κάποιος υπάνθρωπος, σκόρπισε φόλες στην πλατεία του Σχίζα - Λαμπρίνη, με αποτέλεσμα να πεθάνου 3 δεσποζόμενα σκυλάκια.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ο Βilly ή αλλιώς Βασίλης, όπως τον φώναζε η μαμά του.
 

Ο Βilly, είχε σωθεί απο φόλες στην περιοχή της Φωκίωνος Νέγρη από τους Ενεργούς Πολίτες για την Προστασία των Ζώων στην ΑΘήνα, όπου και φιλοξενήθηκε μέχρι να βρεθεί υιοθεσία και να σωθεί από τους δρόμους.

Πράγματι ο Billy μετά από καιρό υιοθετήθηκε από την Ματίνα, η οποία τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή και τον έκανε δικό της. Ήταν ο δικός της μοναδικός, πιστός φίλος και σύντροφος ζωής.


Ο Billy, ζούσε ευτυχισμένος μαζί με την μαμά του χωρίς να ενοχλήσει ποτέ κανέναν, είχε άριστες σχέσεις με όλα τα σκυλάκια και τους φίλους και πελάτες της Ματίνας η οποία τον είχε μαζί της στον χώρο της δουλειάς της, τον οποίο τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν όλοι!


Την Παραμονή των Χριστουγέννων, κάποιο κτήνος αφαίρεσε με βίαιο τρόπο την ζωούλα του από φόλες στην Πλατεία του Σχίζα - Λαμπρινή. Μαζί με αυτόν πέθαναν άλλα δύο δεσποζόμενα σκυλάκια.


Ο Billy πρόλαβε να ζήσει μόλις 3 χρόνια!


Αυτά συμβαίνουν σε μία ''πολιτισμένη'', ο Θεός να την κάνει, ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην Ελλάδα του 2014.


Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο δάκρυα οργής και ενα τεράστιο ''γιατί;'' ....


1 σχόλιο:

  1. ντροπη !!!! αισχος και αηδια για το ρεμαλι αυτο !!! ειχα κι'εγω καποτε εναν σκυλο και τον ειχανε ριξει φολα με αποτελεσμα να μη τα καταφερει .... καταλαβαινω πως νιωθει η κοπελα ! ευχομαι να βρει τη δυναμη να το ξεπερασει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld