Φρίκη με νεκρά σκυλιά σε καταφύγιο στην Λεμεσό (Βίντεο)


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν φιλόζωοι αντικρίζοντας την εικόνα που παρουσιάζει χώρος ο οποίος ενοικιάζεται από φιλοζωική οργάνωση στη Λεμεσό, που «φιλοξενούσε» ζώα τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που παρουσιάζει η κατάσταση του χώρου, στον οποίο βρέθηκαν σκυλιά να ζουν το ένα πάνω στο άλλο, μέσα στα απόβλητα τους, να τρέφονται από αυτά και χωρίς μάλιστα να έχουν νερό για να πιούν.

Φιλόζωοι που ύστερα από πληροφορίες, επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος ανήκει σε υπάλληλο του Δήμου Λεμεσού, για να εξετάσουν τι ακριβώς συνέβαινε, διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι είχαν αφήσει τα αδέσποτα στο έλεος του Θεού και ίσως να ήταν καλύτερα να παρέμεναν ελεύθερα στο δρόμο, παρά να ζουν σε ένα τέτοιο βρώμικο και ακατάλληλο περιβάλλον.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω, βρέθηκαν και νεκρά σκυλιά, τα οποία είχαν αφεθεί στο χώρο για μέρες, προκαλώντας δυσοσμία και ασθένειες για τα υπόλοιπα ζώα που βρίσκονται εκεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χώρος ενοικιάζεται από γνωστή "φιλοζωική" οργάνωση η οποία μάλιστα ασχολείται πολύ συχνά με εράνους για τα αδέσποτα.

Η Αστυνομία Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση.





tothemaonline.com

2 σχόλια:

  1. ηταν και καταφυγιο ζωων αυτο ε;;;;
    τελικα τα καθαρματα που δεν εχουν κανενα συναισθημα ζωης δεν εχουν συνορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προαισθανομαι οτι ειναι ενα απο τα πολλα σωματεια που διμιουργηθηκαν σε Ελλαδα και Κυπρο τον καιρο των χοντρων επιδοτησεων και μολις κοπηκε η επιδοτηση πολλα εξαφανιστηκαν απο αυτα,αλλα συνεχισαν να λειτουργουν και μερος αυτων καταντησαν κολαστηρια ψυχων σαν το παραπανω.......
    Τα ζωα που ειδαμε στις φωτο αλλα και στο βιντεο νεκρα πεθαναν απο σαρκοκοπτικη ψωρα και αγρια ασιτια...Δυστηχως φοβαμαι πως αν δε ληφθουν αμεσα μετρα,εστω κι αν χρειαστει και αποστολη φιλοζωων απο την Αθηνα στην Λεμεσο για να βοηθησουμε,θα θρηνησουμε κι αλλα αδικοχαμενα ζωακια.Οι συνθηκες ειναι τραγικες.Οι χωροι των σκυλων ειναι μικροσκοπικοι!Ενα κελι σε φυλακη μεγαλυτερο ειναι!!!Επισης ειναι πενταβρωμικοι(σημαδι πως εχει πολυ καιρο να πατησει ανθρωπος εκει),πραγμα που ειναι επικυνδινο για μεταδοση ασθενειων στα ζωα και ακομη και το νερο ειναι ποιο βρωμικο κι απο βουρκο,οπου φυσικα υπαρχει νερο.....
    Πρεπει αμεσα τα ζωα να φυγουν απο εκει και να μεταφερθουν σε αλλο χωρο,ακομη κι αν χρειαστει μερος των ζωων να αναλαβουν σωματεια απο την Ελλαδα και μερος σωματεια της Κυπρου.
    Επισης οι υπευθυνοι του κολαστηριου πρεπει να καθησουν στο σκαμνι,να δικαστουν και να καταδικαστουν με οσο το δυνατον βαρυτερη ποινη!!!
    Υπαρχουν σωρεια αδικηματων:Δολοφονια ζωων απο αμελεια,κακοποιηση ζωων(απο τη στιγμη που:δεν ταϊζονταν,δεν ποτιζονταν,δεν καθαριζονταν,ειναι προφανες οτι δεν τηρουνται ουτε καν οι στοιχειωδεις κανονες ευζωιας των ζωων,κατι που συνηστα κακοποιηση),βασανισμο ζωων(απο την πεινα),εγκαταλειψη κατοικιδιων ζωων συντροφιας(απο τη στιγμη που δεν εχουν φροντιστει και ειναι εμφανες αυτο,για καιρο,ισως να ειναι και πανω απο μηνας,υφισταται και αυτο το αδικημα), εκθεση κατοικιδιου σε κινδυνο με αποτελεσμα τον θανατο του(απο τη στιγμη που τα ζωα εχουν να ταιστουν,ποτιστουν,κλπ,ενας Θεος ξερει απο ποτε,ειναι αυτοματα εκθεση ζωου σε κινδυνο!).
    Επισης αν υσχιει οτι κανουν ερανους για τα ζωα(τα οποια οπως φαινετε τα εχουν χεσμενα)τα οποια φερονται οτι βοηθανε ενω τα εχουν παρατησει στη μοιρα τους,ενεργοποιητε και το αδικημα της απατης με σκοπο την αποσπαση χρηματικου ποσου κατα συρροη.
    Και δεν ξερω και ποιο αλλο αδικημα ισως υσχιει....
    Επισης βαζω στοιχημα οτι θα υπαρχουν κι αλλα αρρωστα ζωακια,ειτε με καλαζαρ,ειτε με ερλιχιωση,κλπ,κλπ,αφου αυτες οι συνθηκες ειναι ιδανικες για να πλακωσουν εντομα,κλπ και να μολυνθουν και να μολυνουν τα ζωακια και προφανως κανεις δεν εδωσε φαρμακα αγνωστο απο ποτε σε τυχον αρρωστα(απο πριν να μετατραπει ο χωρος σε νεκροταφειο για ζωντανους νεκρους.....)ζωακια,,,,,
    Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι το θεμα εχει και υγειονομικες προεκτασεις καθως οι ανευθυνοι υπευθυνοι με την πρωτοφανη-θα μπορουσα να πω-συμπεριφορα τους,εχουν δημιουργησει μια απιστευτη εστια μολυνσης,μια υγειονομικη βομβα-απειλη για τη δημοσια υγεια!
    Ετσι και παρθουν δειγματα απο τους χωρους,θα βρεθουν δισεκατομμυρια μικροβιων,ιων,κλπ.....!
    Κωστας-Αθηνα
    "Μπαμπας"δυο υπεροχων τετραποδων παιδιων,του Ερμη και του Ταρζαν....

    ΥΣΤ:Απευθυνω εκκληση για αμεση κινητοποιηση,Τα ζωα πρεπει να φυγουν το ταχυτερο δυνατο απο εκει.Κινδυνευει αμεσα η ζωη τους...Φοβαμαι για αυτα.
    Υστ2:Συγνωμη για το τεραστιο ποστ,αλλα μου βγηκε σαν χειμμαρος.
    Σας ευχαριστω.
    Αναδημοσιευω το αρθρο(με αναφορα πηγης)στο μπλογκ μου:Αντιστασιακο δελτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld