Κοζάνη: Αναζητείται ο οδηγός που έδεσε το σκυλί στην καρότσα του αγροτικού




Αυτό το θέαμα αντίκρυσε σήμερα στην Κοζάνη περαστικός στην Μ. Αλεξάνδρου. Ασυνείδητος οδηγός, έδεσε με σχοινιά το σκυλί πίσω από την καρότσα του αγροτικού. Εκεί θεώρησε πως πρέπει να βρίσκεται, μαζί με τα υπόλοιπα παλιά αντικείμενα.

Δυστυχώς ο περαστικός, που τράβηξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν σκέφτηκε να κρατήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου, για αυτό το φιλοζωικό σωματείο ΑΓΓΙΖΩΟ απευθύνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. 

Αν γνωρίζετε κάτι επικοινωήστε στα 6984905801 - 6973652651 - 6976775941 - 6978455635 ή στο email aggizwokozanis@gmail.com


5 σχόλια:

  1. …όσοι ανεβάζουν τέτοιες Φώτο χωρίς να έχει ήδη γίνει κάτι αμέσως μετά σχετικά με την βοήθεια του κάθε εικονιζόμενου ζώου, θεωρούνται συνένοχοι και κάτι παραπάνω διότι το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να τραβήξουν μια Φώτο μια γαμημένη Φώτο ικανοποιώντας την γαμημένη αρρώστια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Φώτο αυτή δεν σημαίνει πως ένα σκυλί βασανίζεται.Και εγώ όταν πήγα το σκυλί μου σε κτήμα το έδεσα με αλυσίδα στην καρότσα.Που να έβαζα ενα σκυλο 100 κιλά και 1 μετρο ύψος.Αφού δεν έμπαινε σε ΙΧ.Το δέσαμε σε αγροτικό φίλου και το πηγαμε.Αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπάω τα σκυλιά μου , διότι αν κάποιος τολμήσει και τα ακουμπήσει θα τον θάψω επιτόπου.Εμένα τα σκυλιά μου είναι η 2η ζωή μου.Είναι η ομορφιά της ζωής μου.Φυσικά να τονίσω πως ο Δημήτρης έχει απόλυτο δίκαιο , γιατί βγάζουνε όλοι μόνο φώτο , και στην ουσία δεν βοηθάει το ζώο κανείς.Αυτό δεν είναι ζωόφιλος , αλλά φωτογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Προς τον 2ο ανώνυμο)

    Φίλε μου το να δέσει κανείς ένα σκυλί σε καρότσα με μια αλυσίδα ή ένα σκοινί,για να το μεταφέρει κάπου έστω για 5-10 λεπτά,θεωρείται κακοποίηση και απαγορεύεται από τον νόμο.Το σκυλί μπορεί κάλλιστα να τρομάξει από κάτι και στην προσπάθειά του να πηδήξει από την καρότσα θα μπορούσε να πνιγεί.Ο καθένας,με καλή θέληση,θα μπορούσε να βρεί ένα τρόπο να το μεταφέρει έτσι ώστε και να μην προκαλεί, όπως έκανε ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας,αλλά συνάμα να υπάρχει και η ασφάλεια του σκύλου.Τρόποι υπάρχουν πολλοί φτάνει να θέλει κανείς να τους βρεί και όχι απαραίτητα στην καμπίνα του αυτοκινήτου.
    Και επίσης να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον ΦΙΛΟΖΩΟ και στον ΖΩΟΦΙΛΟ.
    Ο ζωόφιλος λέγεται αλλιώς και ''ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ''.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο συγκεκριμενος φαινεται οτι δε το εδεσε απο λυση αναγκης αλλα αυτη πιστευει οτι ειναι η θεση του..κοιταξτε μονο το βλεμμα του σκυλακου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλιστα μπορουσε να το βαλει σε ταξι και να παει!Ρε τι μαλακιες λετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld