Πάτρα: Έφθασε η ώρα των απαντήσεων για την σύνθλιψη του σκύλου σε απορριμματοφόρο


Ολοκληρώνεται από μέρα σε μέρα η προανακριτική εξέταση που ξεκίνησε με αφορμή την καταγγελία για θανάτωση σκύλου από εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου Πατρέων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Απομένει να καταθέσουν οι καταγγέλλοντες πολίτες, καθώς έχουν ήδη εκφράσει τις θέσεις τους οι δημοτικοί υπάλληλοι.

 

Οι μάρτυρες έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις για όσα κατήγγειλαν σχετικά με το περιστατικό. Αυτό θα συμβεί σήμερα ή αύριο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από τον Δήμο Πατρέων, οπότε ανοίγει μετά ο δρόμος για τη σύνταξη του πορίσματος και την κατάθεσή του στο δήμαρχο Γιάννη Δημαρά. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος είναι ο πειθαρχικός προϊστάμενος του προσωπικού, για να ασκήσει τα καθήκοντα που του δίνει ο νομοθέτης.
 

Πληροφορίες θέλουν το εμπλεκόμενο προσωπικό να επιμένει στον ισχυρισμό ότι αντιλήφθηκε αργά το άτυχο ζώο, όταν είχε ήδη μπλεχθεί στο «μύλο» του απορριμματοφόρου.
 

Από την πλευρά φιλοζωικών φορέων και μεμονωμένων φιλόζωων της πόλης εκφράζεται η άποψη ότι η προανακριτική διαδικασία έχει καθυστερήσει. Στον Δήμο επικρατεί διαφορετική άποψη. Στελέχη της Μαιζώνος υποστηρίζουν ότι το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαντλείται στο δεκαπενθήμερο και λένε ότι κινούνται εντός της σχετικής προθεσμίας. Η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης έχει κινηθεί από τη Διεύθυνση Καθαριότητας.
 

Αν και το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου, στο διαδίκτυο εξακολουθούν να υποβάλλονται διαμαρτυρίες και ενστάσεις.



2 σχόλια:

  1. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι γνώριζαν για το σκυλάκι και το σκότωσαν, ποιον κοροιδεύουν; Έχει γίνει και Petition για το θέμα αυτό με υπογραφές από όλο τον κόσμο για την τιμωρία αυτών των ...ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ηλεκτρονική διαμαρτυρία που δημιουργήθηκε για τον άτυχο σκυλάκο έχει σχεδόν 72.000 υπογραφές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld