23 Μαρτίου: Πανελλαδική διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ζώων στην Αθήνα




Την 23η Μαρτίου του 2014 αποφασίστηκε από ομάδα ευαισθητοποιημένων για τα δικαιώματα των ζώων πολιτών Ελλάδας και Κύπρου να πραγματοποιηθεί ειρηνική διαμαρτυρία για όλα τα ζώα στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία μοναστηρακίου και ώρα 13:00. 

Ως ενεργοί πολίτες αυτού του κόσμου, διαλέγουμε αυτή την ημέρα, με σκοπό να καθιερωθεί ως ημέρα πανελλαδικής διαμαρτυρίας ενάντια στην κακοποίηση που βιώνουν όλα σχεδόν τα είδη ζώων από τον άνθρωπο. Η ημέρα αυτή θα αφιερωθεί στα ζώα που βασανίζονται σε κάθε λογής κλουβιά, εργαστήρια πειραματόζωων, εργοστάσια, τσίρκο, σφαγεία, ζωολογικούς κήπους, πετ σοπ, εκτροφεία, αλλά ακόμα και στο φυσικό τους περιβάλλον. 

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση των συμπολιτών μας ενάντια στην κακοποίηση των ζώων. Η πρωτοβουλία είναι καθαρά ανεξάρτητη από φορείς και οργανώσεις, γεγονός που, βέβαια, δεν αποκλείει την συμμετοχή μελών αυτών στις δράσεις μας. 

Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες αυτού του κόσμου να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία μας και να γίνουν μαζί μας η φωνή όλων αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν. Το σύνθημά μας ένα και απλό: “Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο”. 

Σας περιμένουμε!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld