Γνωρίστε τον αδέσποτο Ηρακλή - μασκότ της Κορίνθου


ΝΕΟ -> Υιοθετήθηκε ο αδέσποτος Ηρακλής - μασκότ της Κορίνθου

O Hρακλής ή για άλλους Χάτσι είναι η μασκότ της Κορίνθου. Ζει αδέσποτος στο κέντρο της πόλης και κοιμάται πάντα στην πιάτσα των ταξί. Όχι τυχαία βέβαια, καθώς εκεί βρίσκει την αγάπη και την φροντίδα που όλα τα αδέσποτα καρτερούν. Εθελοντές τον σιτίζουν καθημερινά.

Ο Ηρακλής, όταν πρόσφατα έπεσαν φόλες στην περιοχή, έμεινε στο πλευρό του νεκρού του φίλου. Ήταν ένας από όλους μας που αναρωτιόταν ''Γιατί;''..

Μην γυρνάτε το βλέμμα στο κάθε ''Ηρακλή'' που συναντάτε δίπλα σας. Ένα χάδι και λίγο φαΐ μπορεί να απαλύνει την μαρτυρική ζωή που βιώνουν καθημερινά στο δρόμο. 

Γιατί μπορεί να έχουν τέσσερα πόδια, αλλά έχουν καρδιά και συναισθήματα καλύτερα από κάτι δίποδα...


7 σχόλια:

  1. Αυτός δεν είναι ο Ρουντι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις τον λεμε ηρακλη,αλλοι το φωναζουν αλλιως,ειναι το αδεσποτακι στο κεντρο της κορινθου,θα βρισκεται η στο κεντρο η στην πιατσα των ταξι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε μερα ειναι στο 2ο γελ κορινθου!!!καθε μερα τον χα'ι'δευουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι ο Ρουντι (το ονομα το ξερουμε απ το πρωην αφεντικο του) και τον γουσταρουν ολες οι αδεσποτες σκυλιτσες γιατι ειναι καλης ρατσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ρόμπυ ή Ρούντυ έχει εξαφανιστεί εδώ και 4 μέρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να έφυγε μόνος του, καθώς ποτέ δεν αποχωριζόταν ούτε τα παιδιά του σχολείου, όπου περνούσε τα πρωινά του, ούτε τους οδηγούς των Ταξί που τον ψάχνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EGO EXO TON IRAKLI STO SPITI MOU K VASILEVI I MASKOT TIS KORINTHOU INE SE KALA XERIA OPIOS THELI BORI NA IPIKINONISI MAZI MOU VASILIS VALIS 6976200300

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld