Σύρος: Αδέσποτα σκυλιά πεθαίνουν φυλακισμένα με τις ευλογίες του Δήμου


Καταγγελία για το θάνατο δύο σκυλιών (κουτάβια περίπου 7 μηνών) στην Σύρο κάνουν φιλόζωοι μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την καταγγελία η οποία έχει γίνει μέσα από τα socialmedia, τα συγκεκριμένα σκυλιά, μαζί με αρκετά άλλα φυλάσσονταν παραμελημένα στο παλιό κυνοκομείο στην περιοχή Δείλι το οποίο έχει χαρακτηρισθεί ακατάλληλο.





Η ίδια καταγγελία αναφέρει ότι πρόσφατα βρέθηκαν στην ίδια τοποθεσία 11 αδέσποτα σκυλιά εγκαταλειμμένα σε άθλια κατάσταση, αδυνατισμένα, υποσιτισμένα, χωρίς νερό και κλειδωμένα μέσα σε κλουβιά.

Μάλιστα, εστάλησαν σχετικές φωτογραφίες στην αστυνομία και στο Δήμο που είναι υπεύθυνος και για τη λειτουργία της εγκατάστασης. Οι φιλόζωοι υποστηρίζουν ότι η κατάσταση στην οποία ζούσαν τα ζώα ισοδυναμούσε με βασανισμό.

Στην καταγγελία τονίζεται ότι από την ημέρα που διαπιστώθηκε τα πρόβλημα με τα σκυλιά, ξεκίνησε μια προσπάθεια για την βελτίωση της υγείας τους, της διατροφής τους και των συνθηκών διαβίωσής τους.

Παρά την πρόοδο που παρουσιάστηκε στην υγεία τους, δύο κουτάβια βρέθηκαν νεκρά την προηγούμενη εβδομάδα. Οι φιλόζωοι επιρρίπτουν ευθύνες στον Δήμο, τον οποίον κατηγορούν για αδιαφορία, σημειώνοντας ότι εδώ και 10 χρόνια αδυνατεί να βρει λύση και στέγη στο σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα.




1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld