Διάψευση δημοσιεύματος σχετικά με ρίψη φόλας στα αδέσποτα από το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας



Σε διάψευση της καταγγελίας της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη ρίψη φόλας στα αδέσποτα από το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας (διαβάστε ΕΔΩ), προχώρησε το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ».

Αξιότιμη κυρία Μπομπολάκη

Σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο διαβάσαμε επιστολή της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας η οποία καταγγέλλει ότι σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια ειπώθηκε κατά τη συζήτηση τακτικού θέματος που αφορούσε αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» πως η λύση για τα αδέσποτα ζώα είναι η ρίψη φόλας. 


Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνει επίσημα πως ουδέποτε υπήρξε τέτοια τοποθέτηση από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου και διαψεύδει κατηγορηματικά τις όποιες ανώνυμες καταγγελίες που αφορούν τέτοιες κατάπτυστες ενέργειες. 

Συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου στη Λίμνη πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και αφορούσε μεταξύ άλλων την αίτηση την αίτηση του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» για τη δημιουργία καταφυγίου εντός των ορίων του Δήμου. 

Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση έδωσαν το πράσινο φως για την εύρεση χώρου ώστε να εξυπηρετηθούν οι υποδομικές ανάγκες της «ΗΡΑΣ». Προτάθηκε σύσταση επιτροπής από πλευράς Δήμου η οποία αποτελείτο από δύο Δημοτικούς Συμβούλους που θα συνεργαστούν με το Δ.Σ. της «ΗΡΑΣ» ώστε να βρεθεί ο καταλληλότερος χώρος για τη στέγαση του καταφυγίου. 

Την εν λόγω συνεδρίαση παρακολούθησαν μέλη της προσωρινής διοίκησης, φίλοι και εθελοντές της «ΗΡΑΣ», επίσης υπήρξε δημοσιογραφική κάλυψη από τοπικά μέσα τα οποία αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα του καταφυγίου. 

Σας αποστέλλουμε και σχετικό σύνδεσμο.

Σας διαβεβαιώνουμε πως σε καμία περίπτωση δεν ειπώθηκαν τα όσα καταγγέλλονται από ανώνυμες πηγές και αφορούν τη ρίψη φόλας ως λύση για τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο. Πρόκειται για εντελώς αναξιόπιστες πληροφορίες που καμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνεδρίαση ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Σωματείου και παρακαλούμε προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ευχαριστούμε θερμά 

Με εκτίμηση

Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ»



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld