Η μαμά Ιόλη και ο μικρός Νιρέας αναζητούν την ευτυχία


Η Ιολη ειναι περιπου 2 ετων στειρωμενη, ημιαιμη λαμπραντορινα. Τα παει καλα με τα αλλα ζωα οχι ομως και με τις γατες. 


Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψει καποιος τον πονο και την απογνωση που ενιωσε αυτο το πλασμα βλεποντας τα κουταβια της να πεθαινουν. Ειχε βρει καταφυγιο σε ενα στρατοπεδο και εκει τα εφερε στον κοσμο. Ολα εξαφανιστηκαν εκτος απο το Νιρεα. ειχε γεννησει 9 κουταβια και το τελευταιο ποδοπατηθηκε απο αυτοκινητο μπροστα στα ματια της απο αξιωματικο του στρατοπεδου σπαζοντας του τη σπονδυλικη στηλη και αφηνοντας να σφαδαζει για ωρες αβοηθητο απο τον πονο. 

 
Ο Νιρεας και η Ιολη απομακρυνθηκαν απο εκει και ζουν σε ενα χωρο που λογω ελλειψης περιφραξης πρεπει να ειναι δεμενα μια φυσιολογικη κατασταση για πολλους Ελληνες αλλα οχι για μας. Γιατι αυτα τα δυο ζωα αξιζουν τα καλυτερα, γιατι θελουμε να ζουν ως μελη μιας οικογενειας να τρεχουν να παιζουν να πηγαινουν τις βολτες τους. Γιατι αυτος ειναι ο τροπος που θα επρεπε να φερεται ενας πολιτισμενος λαος στους τετραποδους πιστους του φιλους . 

Ο Νιρέας είναι περιπου 10 μηνων, στειρωμενος. Θα δοθουν και οι δύο με συμβολαιο υιοθεσιας και επειτα απο ελεγχο εντος Αττικης μονο. Τους δωσαμε μια υποσχεση να παει στα καλυτερα χερια και αυτη την υποσχεση σκοπευουμε να την τηρησουμε.

 Aριθμός τσιπ: Ιόλη  900096000053297 / Νιρέας 900096000053257

Για οποιον ενδιαφερεται να καλεσει στα 6974872439, 6985074552 ή στο Fb / Fb.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld