Τρομακτικό βίντεο: Κουτάβια και γατάκια περιμένουν να τεμαχιστούν σε εργαστήριο πειραμάτων της Αγγλίας


Αγγλία, Cambridgeshire. Εργαστήριο πειραμάτων με ζώα, που ανήκει στον Αμερικάνικο φαρμακευτικό κολοσσό Merck Sharp & Dohme (MSD) και διαθέτει κρατική άδεια. Πέρυσι, η Βρετανική Ένωση για την Κατάργηση των Πειραμάτων σε ζώα [British Union for the Abolition of Vivisection (BUAV)] έκανε 8μηνη μυστική έρευνα στο εργαστήριο και βιντεοσκόπησε την αγωνία των ζώων πριν να θανατωθούν.
 

Ένα τρομακτικό βίντεο γυρίστηκε - ως μέρος της μυστικής έρευνας- από μια ερευνήτρια της (BUAV), γνωστή και ως'Susie', που εργάστηκε στο εργαστήριο για οκτώ μήνες, μέχρι τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, σύμφωνα με την Sunday Express .

Η Michelle Thew, διευθύνουσα σύμβουλος της BUAV, δήλωσε ότι η ένωση δημοσίευσε το βίντεο σε μια προσπάθεια για περισσότερη διαφάνεια, που θα συμβάλλει στη δημόσια συζήτηση σχετικά με τις δοκιμές σε ζώα.  


Το βίντεο δείχνει σκυλάκια και γατάκια –που αποσπάστηκαν από τη μητέρα τους- να περιμένουν με αγωνία τη σειρά τους για να τεμαχιστούν στο εργαστήριο δοκιμών. Ακούγονται να ουρλιάζουν από τρόμο καθώς τινάζονται στα χέρια των εργαζόμενων στο εργαστήριο. Έπειτα σκοτώθηκαν και τεμαχίστηκαν πριν τα πτώματά τους πεταχτούν στον κάδο απορριμμάτων.

Τα ζώα – μερικά από την ηλικία των τεσσάρων εβδομάδων- ουρλιάζουν, και κλαίνε πριν τα αποσπάσουν από τη μητέρα τους και τα σκοτώσουν. Κουτάβια και γατάκια κραυγάζουν με τρόμο καθώς περιορίζονται από τους ερευνητές, μόλις δευτερόλεπτα πριν να τους κάνουν μια θανατηφόρα ένεση και να τα κόψουν για την εξέταση στις εργαστηριακές δοκιμές.


Ένα μαύρο κουτάβι ακούγεται να ουρλιάζει και να προσπαθεί να ξεφύγει από δύο «ερευνητές» που ετοιμάζονται να του πάρουν αίμα στο πειραματικό εργαστήριο που ανήκει στην γιγαντιαία φαρμακευτική εταιρεία Merck Sharp & Dohme (MSD). 





Ένα άλλο σκυλάκι βγάζει μια διαπεραστική κραυγή καθώς η εργαζόμενη ψάχνει να βρει κατάλληλη φλέβα στο γεμάτο πληγές πόδι του, την ακούμε να λέει πως «δεν βρίσκω φλέβα μετά από όλες αυτές τις αιμορραγίες» και έπειτα προσπαθεί να κάνει τη θανατηφόρα ένεση στο άλλο πόδι του κουταβιού. 

Το βίντεο περιέχει επίσης σκηνές από κουτάβια και γατάκια που βρίσκονται σε χειρουργικά τραπέζια, ενώ οι εργαζόμενοι εισάγουν βελόνες και εργαλεία κοπής στο σώμα τους.


Σε μία ιδιαίτερα τρομακτική σκηνή, ένας ερευνητής σηκώνει ένα αναισθητοποιημένο κουτάβι πάνω στο τραπέζι και λέει «αυτός είναι που έκανε φασαρία, ΟΚ, έλα τώρα μικρέ, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έφυγες, πριν αρχίσουμε να κόβουμε τα κομμάτια μας» 

 
Σύμφωνα με την BUAV ένας συγκλονιστικός αριθμός από 92 κουτάβια, 10 ενήλικα θηλυκά σκυλιά και τουλάχιστον 15 γατάκια σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κέντρο. Κάποια από τα ζώα, μόλις λίγων εβδομάδων ζωής, έχουν εισαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από εξωτερικά αγροκτήματα εκτροφής και υποφέρουν από έλκη, πυρετό και απώλεια βάρους.

Ωστόσο, ο μυστικός ερευνητής κατάφερε να σώσει δύο ενήλικα σκυλιά, τη Bonnie και τον Billie, και το πέντε μηνών κουτάβι, Oliver, κατά τη διάρκεια του έρευνας- ενώ δύο άλλα θα δοθούν προς υιοθεσία. 




Πολλά από τα ζώα, πιστεύεται ότι έχουν γεννηθεί στο εργαστήριο με μοναδικό σκοπό να τεμαχιστούν για εξέταση σε νεαρή ηλικία , ενώ οι υγιείς μητέρες τους, συχνά θανατώνονται λίγες ώρες αργότερα.

Ο Υπουργός, Νόρμαν Μπέικερ του Υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρεται ότι ζήτησε μια πλήρη έκθεση σχετικά με τις δραστηριότητες του εργαστηρίου. 


Σύμφωνα με την BUAV, κατά τη διάρκεια της περιόδου των οκτώ μηνών, στο εργαστήριο, τεμαχίστηκε επίσης, ένας σημαντικός αριθμός από κουνέλια και κοτόπουλα.


 Η Michelle Thew, διευθύνουσα σύμβουλος της BUAV δήλωσε πως «αυτό το βίντεο γυρίστηκε μυστικά γιατί η βιομηχανία της έρευνας δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν αυτές οι πράξεις. Εκατομμύρια οικογένειες σε όλη τη Βρετανία, που μοιράζονται τα σπίτια και τις ζωές τους με τις γάτες και τα σκυλιά θα συγκλονιστούν από τις αποκαλύψεις αυτές. Είναι απαράδεκτο, όχι μόνο ότι τα ζώα αυτά υποφέρουν και πεθαίνουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά ότι πολλά από αυτά θα μπορούσαν να δοθούν σε ανάδοχες οικογένειες, αντί να σκοτώνονται και να πετιούνται στα σκουπίδια για λόγους ευκολίας»

 
 Η Michelle Thew πρόσθεσε ότι, χιλιάδες σκύλοι και εκατοντάδες γάτες χρησιμοποιούνται στην έρευνα κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά τη διαδεδομένη ανησυχία σχετικά με αυτά τα πειράματα.


Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εσωτερικών, Νόρμαν Μπέικερ, είπε στο Sunday Express ότι η
υπηρεσία του είχε πραγματοποιήσει μια «σειρά» επιθεωρήσεων στις εγκαταστάσεις Cambridgeshire κατά το περασμένο έτος αλλά πρόσθεσε ότι τώρα ο ίδιος ζήτησε να έχει μια πλήρη έκθεση σχετικά με τις δραστηριότητες του κέντρου. 


Η MSD είπε στην MailOnline ότι τηρεί όλα τα ρυθμιστικά (κανονιστικά) πρότυπα των δοκιμών για την ανάπτυξη των εμβολίων. Προσέθεσε ότι είναι υποχρεωμένη από το νόμο να δοκιμάσει ορισμένα φάρμακα για ζώα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα εμβόλια για τον βήχα ρείθρων (βήχα κυνοκομείου ή λοιμώδη τραχειοβρογχίτιδα) , τον παρβοϊό (παρβοίωση του ζώου) και τον καλυκοϊό.

Ένας εκπρόσωπος για την MSD είπε: «Η ευημερία των ζώων είναι ο πυρήνας της αποστολής μας. Όλη η MSD έρευνα για την υγεία των ζώων γίνεται από εξειδικευμένο, εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι εγκαταστάσεις μας είναι σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους νόμους και κανονισμούς, καθώς οι διαδικασίες, και οι εγκαταστάσεις μας αξιολογούνται και επιθεωρούνται από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές σε τακτική βάση.»



Βίντεο - Σκληρές εικόνες




35 σχόλια:

  1. Τα πειράματα γίνονται για ιατρικούς λόγους;Εννοώ για παρασκευή φαρμάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει σημασία.? Αν ναι τότε ο εγωισμός σου είναι μεγάλος και θα πρέπει να το κοιτάξεις.

      Διαγραφή
    2. "Έχει σημασία.? Αν ναι τότε ο εγωισμός σου είναι μεγάλος και θα πρέπει να το κοιτάξεις."

      Ε;;; Σαφώς και έχει σημασία. Άλλο να κομματιάζεις σκύλους για να θεραπεύσεις τον καρκίνο και άλλο για botox.

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΕΙΟΙ ΔΙΧΩΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ !!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Η BUAV μεταφράζεται σε Βρετανική Ένωση για την Εξάλειψη της Ζωοτομίας (= χειρουργείο που γίνεται σε ζωντανό πλάσμα με σκοπό την έρευνα). Παρ' όλα αυτά, ένας ερευνητής είπε "πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έφυγες, πριν αρχίσουμε να κόβουμε τα κομμάτια μας". Άρα, ζωοτομία δε γίνεται σε αυτό το εργαστήριο. Ας το παραλείψουμε αυτό όμως.

    "Εκατομμύρια οικογένειες σε όλη τη Βρετανία, που μοιράζονται τα σπίτια και τις ζωές τους με τις γάτες και τα σκυλιά θα συγκλονιστούν από τις αποκαλύψεις αυτές" Και άλλες τόσες θα ευχαριστήσουν την φαρμακευτική για τα δεκάδες φάρμακα που κυκλοφόρησε. Συγκεκριμένα, η Merck έχει αναπτύξει θεραπεία για διαβήτη, εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, θεραπεία για το AIDS, και πολλά άλλα φάρμακα. Προκειμένου να δημιουργηθούν όλα αυτά δε μπορούν οι επιστήμονες να πάνε κατευθείαν σε ανθρώπινες δοκιμές.

    Τα πειράματα σε ζώα είναι ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της φαρμακευτικής έρευνας. Αν θέλουμε να τα σταματήσουμε αλλά να συνεχίσουμε την πρόοδο της φαρμακευτικής θα πρέπει να τα αντικαταστήσουμε με πειράματα σε ανθρώπους. Και εγώ θα προτιμούσα να έχω έναν σκύλο τεμαχισμένο πίσω από τη θεραπεία για τον καρκίνο, παρά έναν λιγότερο προνομιούχο συνάνθρωπό μου.

    ΥΓ: Στο βίντεο βλέπω συναίσθημα, όχι δημοσιογραφία. Επίθετα και συναισθηματικά φορτισμένος λόγος δεν έχουν θέση στη δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προτιμούσα να ζήσει ένα σκυλί παρά εσύ.ποια η διάφορα? Ίσα ίσα που θα έχουμε λιγότερα ανθρώπινα σκατα στον πλανήτη.ΈΧΕΙΣ ξεχάσει να είσαι άνθρωπος και δεν φταις εσύ.

      Διαγραφή
    2. Όλοι εσείς που κράζετε και χτυπιέστε δεν είστε πιο άνθρωποι από αυτούς που δουλεύουν εκεί ή δεν μιλάνε πριν σκεφτούν.Πώς νομίζετε ότι παρασκευάζονται τα φάρμακα για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα;Με σκληρά λόγια και πριν δοκιμαστούν;Θα δίνατε φάρμακο για καλαζάρ σε σκυλάκι αν ξέρατε πως είναι αδοκίμαστο;Ή σε άνθρωπο ακόμα και για απλό κρύωμα;Ε,μάλλον όχι.Καταλαβαίνω πως σοκάρεται κάποιος όταν ακούει τις φωνές από τα κουτάβια αλλά κατά βάθος όλοι ξέρετε πως φαρμακευτική και ιατρική πάνε πακέτο με πειράματα σε ζωντανούς οργανισμούς.Αν δεν θέλετε γιατί δεν πάτε εθελοντές να γίνουν πάνω σας;Βλαμμένοι κάγκουρες.

      Διαγραφή
    3. "έχω ξεχάσει να είμαι άνθρωπος"; Είσαι υποκριτής. Στατιστικά, έχεις λάβει κάποιας μορφής θεραπεία η οποία σου έσωσε τη ζωή. Για να αναπτυχθεί αυτή η θεραπεία έγιναν πειράματα σε ζωντανούς οργανισμούς. Από ποντίκια μέχρι και ανθρώπους. Οπότε σταμάτα να λες μαλακίες και ευχαρίστησε τα πειραματόζωα, χωρίς τα οποία δε θα ζούσες.

      Διαγραφή
    4. ΈΧΕΙΣ δίκιο σ'αυτά που λες αλλά τώρα που γνωρίζω τί συμβαίνει πράττω ανάλογα γι'αυτό και είμαι vegan προσπαθώ να ζω χωρίς να επιβαρύνω την ζωή κάποιου ανθρώπου η ζώου όσο μπορώ.δεν είμαι τέλεια αλλά όσο ζω και μαθαίνω θα προσπαθώ να πράττω ανάλογα.

      Διαγραφή
    5. Είσαι vegan; Είσαι θύμα μιας αδύναμης και ελεεινής προπαγάνδας και είσαι σίγουρα γυναίκα. Γιατί vegan και όχι χορτοφάγος; Ακούγεται πιο ψαγμένο ε;
      Πραγματικά, όταν συναντήσω έναν χορτοφάγο γιατρό, θα σκεφτώ να γίνω και εγώ.

      ΥΓ: Το ότι είσαι γυναίκα το συμπέρανα προτού διαβάσω το "τέλεια".

      Διαγραφή
    6. Μπορεί να έχεις δίκιο στη τελική αλλά πλέον είμαι πολύ καλύτερα σωματικά και ψυχικά ειλικρινά έχω ξεπεράσει κάποια προβλήματα που είχα και το κάνω πλέον για εμένα απλώς θεωρώ ότι κάνουμε ότι μας βολεύει και ότι μας συμφέρει και με ενοχλεί αυτό γιατί κρίνω ότι είναι άδικο.δεν προσπαθώ να σε πείσω να αλλάξεις γνώμη όμως μην καταδικάζεις την δικιά μου.

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΟΔΟ ΟΝ?ΤΡΑΒΑ ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουτάνας γιός δεν είναι όποιος δεν είναι ζωολάγνος μαλάκα μου,.Αν γίνεται για ιατρικούς σκοπούς έχε στο μυαλουδάκι σου πως τα χαπάκια και τα εμβόλια που σου κάνουν και μας κάνουν ,τα χαπάκια κλπ δεν θα ήταν εδώ και κάτι μαλάκες σαν και του λόγου σου θα μας είχαν αφήσει χρόνους καιρό τώρα.Α, και ξέχασα μπορείς να πάς στην Αλάσκα ή στη Σιβηρία και όταν θα αρρωστήσεις (που δεν το εύχομαι) κάνε προσευχές και πιες ματζούνια ίσως και να χαιρετήσεις λίγο γρηγορότερα.Βλάκα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου, αν δε σου αρέσει ο τρόπος που παρασκευάζονται τα φάρμακα της σύγχρονης ιατρικής, μπορείς κάλλιστα την επόμενη φορά που ο γιατρός σου χορηγήσει αντιβίωση να την αρνηθείς. Σε διαβεβαιώνω πως έχουν γίνει πολύ πιο απάνθρωπα πειράματα για πολύ πιο ασήμαντα "φάρμακα"

      Με αυτή τη λογική οι άνθρωποι που πιστεύουν στους μάγους γιατρούς είναι λιγότεροι από τους υπόλοιπους. Δαρβινισμός.

      Διαγραφή
  4. Βασικα εγω δεν καταλαβα.Εμενα τι με νοιαζει αν εσεις συμφωνειτε με τα πειραματα στα ζωα για την θεραπεια του καρκινου?Ποιου καρκινου??Αυτου μας βαζουν στο φαγητο ή αυτο απο την μολυνση της ατμοσφαιρας ή των τσιγαρων ή των ιδιων των φαρμακων που ο κοσμος αρρωστενει? ή απο τα χημικα και τους πολεμους?Νομιζω εκτος απο την τηλεοραση και το ιντερνετ δειτε και τους συγγενεις σας απο τι αρρωστενουν και απο τι θα αρρωστησουν,Γιατι αν αυτη η Αγια Μεγαλη και παντοδυναμη φαρμεκευτικη εταιρια ηθελε να σωσει τον κοσμο θα το εκανε,αλλα δεν θελει να τον σωσει να βγαλει χρημα θελει,γιαυτο και Πουλαει δεν σου Προσφερει,Γιαυτο στις πιο συχνες και θανατηφορες ασθενειες του σημερα η οποια θεραπεια τους ειναι ακριβη,οπως και για τα σκυλια η λεισμανιωση που τα μισα σκυλια υποφερουν οι εθελοντες κανουν ερανο για να σωσουν ενα σκυλι που το φαρμακο ειναι πανακριβο.Δειτε τις δραστικες ουσιες των φαρμακων και πειτε μου αν οι καλοι αθρωποι και συναθρωποι που θελουν το καλο μας να το δινουν σε μια τετοια τιμη,ξερω θα ακουστει απο καποιους ΄΄δεν το φτιαχνουν ευκολα και ειναι συνεχεια στα εργαστηρια'' ενας να απαντησει παρακαλω με επειχηρηματα και οχι της πλακας.Ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ οπου υπαρχει ζητηση η τιμη ειναι μεγαλη.Τι???Παιζουμε με την υγεια των ανθρωπων και μιλαμε για λεφτα,Υγεια πανω απο ολα,Και αν συμφωνειτε τοσο και θελετε να βρεθει το Φαρμακο για τις ασθενειες προσφερεται το σωμα σας σε καποια εταιρια να γινεται πειραματοζωο ή δωστε και τον σκυλο σας,Εγω δεν εχω καμια προθεση να κανω τιποτα απο τα δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ''ΔΗΘΕΝ'' ΚΑΛΑ!!ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ??ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ?ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ VEGAN ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ! ΟΣΟΙ ΤΡΩΤΕ ΚΡΕΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΙΝΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ Ω=ΓΙΝΙΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΡΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΑΤΕΣ ΚΛΠ..ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ!Ε!? ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΖΩΑ!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!

      Διαγραφή
    2. Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει ηθικό θέμα εδώ ή ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι άγιες. Σε αυτό που λες πως η τιμή είναι εξωφρενική για κάποια φάρμακα έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως η φαρμακευτική έρευνα παραμένει πανάκριβη και χρονοβόρα. Αν θέλεις επιχειρήματα, ψάξε στο ίντερνετ τη διαδικασία δημιουργίας ενός φαρμάκου, από την αρχή μέχρι την προώθηση στην αγορά (από αξιόπιστες και αμερόληπτες ιστοσελίδες πάντα. Μη πας ούτε σε ένα blog για την ομοιοπαθητική ούτε σε μια ιστοσελίδα φαρμακευτικής). Δε μπορώ να γράφω 1000 λέξεις κείμενο.
      Αν οι φαρμακοβιομηχανίες λειτουργούσαν απολύτως ηθικά, τα μισά φάρμακα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή δε θα υπήρχαν.

      Όσο για τον μπούφο που γράφει με κεφαλαία: Ανθρώπινες δοκιμές γίνονται, αλλά είναι το τελευταίο στάδιο πριν την έγκριση του φαρμάκου. Αν ξεκινούσαμε από ανθρώπινες δοκιμές θα είχαμε σοβαρή απώλεια ανθρώπινης ζωής και οι τιμές των φαρμάκων θα ήταν κυριολεκτικά απρόσιτες γιατί θα συμπεριλάμβαναν τα εκατομμύρια των αποζημιώσεων. Όσο για το "η άγνοια σκοτώνει", μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Ειδικά στη σημερινή δυτική κοινωνία, που δεν αφήνει μέλη της να πεθάνουν εύκολα.

      Διαγραφή
    3. ΥΓ: Θα έχεις πρόθεση να δώσεις τον εαυτό σου ή τον σκύλο σου όταν το παιδί σου αρρωστήσει...

      Διαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ.ΒΛΑΜΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ, ΕΣΥ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΟΣ, ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόλνησα. Σου ξαναέγραψα. Είσαι το είδος ανθρώπου που κρατάει πίσω το ανθρώπινο γένος. Κοινώς είσαι τρόμπας. Είσαι ανορθόγραφος, που σημαίνει πως δεν έχεις βγάλει λύκειο με την αξία σου, παρ' όλα αυτά διαμορφώνεις μια άποψη για ένα περίπλοκο θέμα βασισμένος σε ένας θεός ξέρει τι και δε την αλλάζεις για κανέναν απολύτως λόγο. Ποιος έριξε ποιο επίπεδο; Για να υπάρχει "επίπεδο" πρέπει να συνομιλούν δύο ίσα μέρη. Εγώ παρουσιάζω επιχειρήματα και εσύ με διαολοστέλνεις. Δυστυχώς είναι σίγουρο πως θα με θυμάσαι ως "βλαμμένο ρατσιστή" (???) και όχι ως η μικρή φωνούλα λογικής που βρήκες σε ένα τυχαίο blog...

      ΥΓ: Το μπούφος αναφερόταν περισσότερο στα περιεχόμενα του σχολίου σου παρά στα κεφαλαία.

      Διαγραφή
    2. Gia na sou pw Xristo ekei pou les an arostisei to paidi sou tote ama einai etsi gia auta ta skatofarmaka na kanoun piramata me an8ropous kai (mwra) etsi ki alios apoti akouses pou leei ekei 8anatonoun kai koutavakia vdomadwn ara ti noeima exei? Egw dne goustarw na skotonoun a8wes psixoules pou den ekana tipota se kanenan protimw na skotonoun ta ktinoi tous an8ropous opws merikous merikous edw pera kai na ligostenoun oi vlakes kai oi egklimaties. A kai prosexe ti 8a peis epidi eimai 13 etwn. ANWNIME eimai mazi sou!!!!!

      Διαγραφή
  6. NA ΠΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειχα δημοσιεύσει αρχές του 2006 επανειλημμένα έρευνα ..για πειραματόζωα,για μεταμοσχεύσεις απο ζώα στο εξωτερικό ,για πανάκριβο, κολλαγόνο απο κουταβάκια..κ.ά. . !Παρέθετα και επιστολή Ελληνίδας καθηγήτριας σε Αμερικάνικο πανεπιστήμιο ! .και απειλούμαι ακόμη απο 'Ηγέτη'Κτηνιάτρων Ελλάδας!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ (ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Ε??) ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΟΥ ΒΛΑΚΑ...ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ 3 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΔΙΟΙΚΩ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕ Μ ΑΓΓΙΖΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ Σ ΕΔΕΡΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΚΑΠΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ Μ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΞΥΔΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ. αμερικάνικο πανεπιστήμιο. Παρ' όλα αυτά δε καταλαβαίνεις το λόγο για τον οποίο ξεκινάν οι φαρμακευτικές έρευνες από ζώα, δε μπορείς να κάνεις κλικ στο κουμπί απάντηση για να απαντήσεις σε σχόλιο και γράφεις με όλα κεφαλαία. Το αμερικάνικο πανεπιστήμιο δε μου λέει τίποτα. Επειδή έχω γνωρίσει πολύ κόσμο που έχει τελειώσει σε ξένα και εγχώρια πανεπιστήμια (λόγω της φύσης της δουλειάς μου) έχω παρατηρήσει πως η διαφορά μεταξύ κατόχων ξένων και εγχώριων πτυχίων βρίσκεται συνήθως στο όνομα, με μια τάση αυτών που έχουν τελειώσει ξένα πανεπιστήμια να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ψευδαισθήσεις ανωτερότητας. Το ότι έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο και δεν εφαρμόζεις τη βασική επιστημονική σκέψη είναι πέρα της κατανόησης μου.
      Το "μισεί τα ζώα, κάγκουρας, ανέραστος" από που το συμπέρανες δε καταλαβαίνω.
      Ξανακοιτώντας το κείμενό σου, όντως δεν είναι ανορθόγραφο. Συγγνώμη γι' αυτό.
      Βλακεία μου που νόμισα ότι είσαι διαφορετικό άτομο από αυτήν που έλεγε ότι είναι "vegan". Υπερβολικά προφανές εκ των υστέρων...
      "ότι και να μου λέει δε με αγγίζει" και με αυτό επιβεβαιώνομαι πως δεν αλλάζεις άποψη για κανέναν απολύτως λόγο, λήγοντας έτσι τη σχολιαστική μου καριέρα στο dogworld. Σας ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. Έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο και μιλάς 3 γλώσσες αλλά παραμένεις μια κανονική αγάμητη μυξοπαρθένα η οποία σαν κανονική κακογαμημένη γράφει όλες τις μαλακίες που της κατεβαίνουν στο κενό κεφάλι της.Κάτι μαλακισμένες σαν εσένα κάνουν κακό και όχι καλό στην εικόνα των φιλόζωων.Α και μάθε να γράφεις κανονικά. Βλαμμένη. Ρεπούση. Θηλυκέ Βαλλιανάτε. Τσίμπα λίγο χαλούμι να στανιάρεις,ζώων.

      Διαγραφή
  9. ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ...ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ...ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς στιγμήν παίρνω ένα τηλέφωνο την αδερφή σου.Ελπίζω να σχολάει τέτοια ώρα.

      Διαγραφή
  11. Δεν εχω αδελφη!τη πατησες, μοναχοπαιδι και σ αφηνω τωρα τομαρακι στη μοναξια σου και παω να κουρνιασω στην αγκαλια της γκομενας μου που με πηδαει μερα νυχτα!οποτε ατυχησες στις αδερφιστικες μαλακιες που γραφεις!και..βγες απ τη ντουλαπα, ονειρευεσαι τον Βαλιαννατο τις νυχτες φαινεται!!χαχαχα ασε που μαλλον εισαι και πολυ ασχημος και ισως και κοιλαρας!!χαχαχαχα αντε γειαααααααααααα ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anyway επειδη ξεφυγαμε λιγο με τους ασχετους, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελεγα να γραψω τις αποψεις μου κι εγω, αλλα βλεποντας τετοιο βαθος επιπεδου απο μερικους νομιζω οτι θα χασω την ωρα μου....
    Αυτο το κακο εχει η ανωνυμια του Διαδικτυου: ο καθε πικραμενος βγαζει τα ποθημενα του (και απωθημενα του) ανωνυμα πανω σε αλλους, χωρις να κινδυνευει σωματικα ή ηθικα. Ετσι ομως, μονο λογικη και εποικοδομητικη συζητηση δεν μπορει να γινει. Υπαρχουν τοσα υποχθονια τσατ-ρουμ για να βρισετε. Δεν καταλαβαινω γιατι ριχνετε τοσο το επιπεδο εδω! Θα μπορουσε να γινει πολυ πιο ανθρωπινος διαλογος...
    Εν παση περιπτωσει Χρηστο, νομιζω οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ vegan και vegeterian: οι πρωτοι δεν τρωνε τιποτε ζωικο. Ουτε αυγα ουτε γαλα ουτε μελι. Κι αν μπορουσα να γινω ενα απο τα δυο θα ηθελα κι εγω να καταφερω το πρωτο. Ή υπηρετεις πιστα τα πιστευω σου και αφηνεις αταραχο το ζωικο βασιλειο ή συμβιβαζεσαι οπως εγω που δεν μπορω να στερηθω τις τροφες που συνηθισα πια απο παιδακι...
    Οσο για τους φιλοζωους (οπως εγω που παντα ειχα κοντα μου κατοικιδια), που φυσικα γνωριζουν πολυ καλα ποσα πειραματοζωα εχουν θυσιασθει για να τελειοποιηθουν και αδειοδοτηθουν τα φαρμακα που κυκλοφορουν, ας μη λυπουνται τα "χαριτωμενα" πειραματοζωα και συνεχιζουν να ενισχυουν τις φαρμακοβιομηχανιες μολις συναχωθει το σκυλακι τους (δε λεω το παιδακι τους ή αυτοι οι ιδιοι)... Ειναι υποκρισια του κερατα. Ας αφησουν τα λαπτοπ και τα ταμπλετ τους και ας "γραψουν" κριτικη εμπρακτη μαζι με τους ελαχιστους συμπολιτες μας που στερουνται τον καναπε και τρεχουν ολη μερα για να βοηθουν αδεσποτα. Ξερετε ποσα απ αυτα υποφερουν φρικτο τελος παρατημενα στους δρομους ή σφαδαζοντας απο τους πονους της φολας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστηχως εχει αποδειχτει οτι τα πειραματα στα ζωα δεν βοηθουν τους ανθρωπους.Αν μιλησετε με εναν κτηνιατρο,ακομα κια με εναν γιατρο,περαν του οτι μπορει να βρει κανεις ερευνες ολοκληρες στο διαδικτυο, ειναι διαφορετικος κ ο χρονος αποροφησης των φαρμακως,και ο χρονος κ αποβολης απο το συστημα των ζωων,για αυτο πολλα απο τα φαρμακα που βγαινουν στο εμποριο μετα απο πειραματα σε ζωα , αποσηρονται τα περισσοτερα.Το 2010 θυμαμαι απο 100 σκευασματα απεσυραν τα 89 μετα απο εναν χρονο.Το λυπηρο ειναι οτι υπαρχει πια ο τροπος να πειραματιζονται σε μηχανηματα που δειχνουν πολυ πιο ακριβη στοιχεια,αλλα ειναι πιο ακριβα για αυτες τις βιομηχανιες κ ετσι γινομαστε ανθρωποι και ζωα πειραματοζωα στον βομο του κερδους.

      Διαγραφή
  14. Παιδια πως μπορω να δω το βιντεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld