Ζητάμε την τιμωρία του άνδρα που έκαψε ζωντανό ένα κουτάβι στη Σαλαμίνα


Τον Μάιο του 2012 ένα αποτρόπαιο περιστατικό είχε συγκλονίσει την φιλοζωική κοινότητα, όταν ένας άνδρας έκαψε ζωντανό ένα αδέσποτο κουταβάκι στη περιοχή της Σαλαμίνας (διαβάστεΕΔΩ).


Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Φλαμίνγκο) απέναντι από το δημαρχείο και επρόκειτο για ένα από τα κουτάβια που έμεναν με την μαμά τους στην περιοχή και τα οποία φρόντιζαν φιλόζωοι εθελοντές. Το αποτέλεσμα ήταν το άτυχο κουτάβι να βρει μαρτυρικό θάνατο. 


Αύριο 5/6 θα εκδικασθεί η υπόθεση στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς με τον ύποπτο να κατηγορείται για εμπρησμό κουταβιού.

Η Ζωοφιλική Σαλαμίνας απευθύνει έκκληση συμπαράστασης, προκειμένου να γίνει γνωστή η δυναμική παρουσία της φιλοζωικής κοινότητας και ο αγώνας για την υπεράσπιση των ζώων.




3 σχόλια:

  1. ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΩΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ??????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ. ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ. ΙΣΟΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld