Άμφισσα: Κρέμασε ιδιόκτητο σκύλο από ελιά


Ένας δειλός είναι ανίκανος να δείξει αγάπη. Αυτό είναι προνόμιο των γενναίων. 
Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948)

 

Την Πέμπτη το βράδυ κάποιος συμπολίτης μας μπήκε σε περιφραγμένο ιδιωτικό χώρο (κτήμα με ελιές) και σε μια ελιά κρέμασε τον Δήμο, το σκυλί της φωτογραφίας, έναν κούκλο γίγαντα 3 χρόνων και 70 κιλών. 

Όλα αυτά έγιναν 200 μέτρα από το Κάστρο της Ωριάς (Σαλώνων) και λίγα μέτρα από τα τελευταία σπίτια της πόλης. Γιατί το έκανε; Μόνο αυτός ξέρει. Αυτό όμως που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει, ότι εγώ τα σκυλιά που με πειράζουν τα κρεμάω στην ελιά …σφαίρα

Αλήθεια σε τι ενόχλησε ένα σκυλί που η ιδιοκτήτρια του το έφερνε βόλτα στο κέντρο της πόλης, έπαιζε με παιδιά, το πρόσεχε σαν τα μάτια της, ήταν υγιέστατο άκακο και ήρεμο; Μετά την δολοφονία του σκύλου ο βασικός ύποπτος έχει εξαφανισθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο χωριό του.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου που δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ της απώλειας, πήγε στην Αστυνομία παρουσίασε όσα στοιχεία είχε για την υπόθεση και την Δευτέρα θα καταθέσει σχετική μήνυση. 






2 σχόλια:

  1. • Μόνο εγώ ούρλιαζα μέσα απο τα κανάλια..!Ξεχνούσα το αντικείμενο της εκπομπής και πάση θυσία ...τόφτανα στο να καταφερθώ κατά κυβερνώντων κατά διακοσμητικών σωματείων απο το 1990!Μάλιστα στο Τηλεάστυ ,άναφέρθηκα τρείς φορές κατά Εφραίμ που εξαφάνισε τα Ιπποειδή στο Αγιο ΟΡΟΣ..κι ας περίμεναν τα πρόστιμα εκάστοτε!

    Το 2001 έστειλα στη Δικαιοσύνη Πα-τέρα..αστυνόμους ,τσιγγάνους και Υπουργό! για γηραιό γαιδαράκο που κατέληξε βρώση θηρίων!Το ίδιο γίνεται ακόμα στις ακτές Πύλου και Γαργαλιάνων κ.α..αφού βρίσκω μαλλιά ιπποειδών σε σημεία δυσθεώρητα και απρόσιτα αλλά περιφραγμένα ..!Σφάζονται και παραδίδονται για βρώση γενικά..Παλαιότερα ειχαμε γράψει και πει και γι αυτό! Μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 'φιλοζωοι' εκμεταλευτές κα΄θε ΑΜΟΙΡΗΣ ΨΥΧΗΣ..Αλλά βρίσκουν μονο ένα ΟΥΦΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !και το απύθμενη αναλγησία-αηδία τους ..θα διαιωνίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα απο το Μαυροασπρο σου κόσμο ..Αγγελιοφόρε μου(κάθε ζωάκι,πτηνό κ.ά) .κάνεις να ΘΑΛΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Γι αυτο όσο θα ζω ...ως τη τελευταια μου ΙΚΜΑΔΑ!...θα προσφέρω ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ απλοχερα! ετσι θα πάψουν να θρέφονται οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ ..απο τους διποδους ανθρωποειδείς που τους υπηρετούν! ...Να πάψουν ν ανασαίνουν ο ι υποθηκευμένες στη ΚΟΛΑΣΗ ΨΥΧΕΣ και να σκορπούν το θάνατο στους ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ!!

    Δεν θα κουραστώ ποτέ να δημιουργώ έστω και μετ' ευτελείας.......Δεν θα κουραστει η Εμπνευση των ιδεών μου! ..........Δεν θα κουραστώ να ανοίγω ΦΤΕΡΑ ..για να μετρήσω ως που .....ψηλα φτάνω !!
    Ιερή μου αποστολή λέω...να υπηρετώ την Αρμονία του Σύμπαντος ..να προστατεύω κάθε Αμοιρο και άστεγο ...να νοιωθω την ανάσα του Πόνου του!!για να ευλογηθω΄ να πολλαπλασιαστεί η Προσφορά μου ...να δικαιολογήσω την υπαρξή μου στη ΓΗ!
    Απο τους μεσοαστούς στο πάλαι ..προέρχονταν οι ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ...σήμερα πιά ευρίσκονται εν υπνώσει ....διότι ένα ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ...προλαμβάνει ..πολύ πολύ νώρις .......μη και επαναληφθεί η Ιστορία!
    ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .......ΟΥΤΕ εμνευση ... ΘΑΛΠΩΡΗ.. για κάθε ΑΣΤΕΓΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΗ!!ΑΦΕΙΔΩς Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕ κάθε ιερή αποστολή προς αυτάΙ!!
    Ασελγούν στη ΨΥΧΗ !,στη ψυχή αθώων και αιώνια δοσμένων φίλωνΕνσαρκωμένο ι ΔΑΊΜΟΝΕΣ!! Εθελοντές... Σταγόνες ενός απέραντου Ουρανού Στοργικής Σαγήνης!!
    • Καθημερινή ΜΆΧΗ φιλε μου να διατηρήσεις τον Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο !!μακριά απο τη σκλαβιά της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥ!Να μη γκρεμίζεις μ αυτήν ότι το Μυαλό,ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, Ο ΠΟΝΟΣ !! δημιουργεί !Στο βάθος μας καραδοκεί ο ΑΓΡΟΙΚΟΣ εαυτο΄ς μας Πρέπει να ημερώσουμε να ελθει ο Α Γ Ι Ο Σ για τον καθ ένα μας με την ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ .!Μεταλλαχθήκαμε σε Θηρία!


    ο Τροπος της Μεταλλαγμένης μας ζωης.. κοβει φτερά Ονειρων και εμπνεύσεις ιδεών!!!!! Η ΕΜΝΕΥΣΗ μιας στιγμής απαιτει πάραυτα υπηρεσία για ν αποδώσει καρπους μιας ζωης ....Αναβολη δεν γνωρίζει!! παραυτα ληγει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld