Μέγαρα: 80χρονος έσερνε σκύλο με το μηχανάκι (Σκληρές εικόνες)




Διαβάστε τις νεότερες εξελίξεις ΕΔΩ

Ένα πραγματικά απίστευτο γεγονός συνέβη χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Αλεποχωρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Άποψη Μεγάρων. Ιδιοκτήτης είχε δέσει με σπάγκο και έσερνε με το μηχανάκι του ένα σκυλί κατά μήκος του δρόμου. 

Διερχόμενος οδηγός τον σταμάτησε ζητώντας του εξηγήσεις για την κίνηση του αυτή. Ακολούθησε διαπληκτισμός, με την ομάδα Δίας να καταφθάνει στο σημείο πέντε λεπτά αργότερα.


Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε αυτόφωρο αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Το σκυλάκι το ανέλαβε ο κτηνίατρος Ιερόθεος Κρητικός, ο οποίος το περιέθαλψε ενώ σήμερα κατέθεσε στην αστυνομία κτηνιατρική βεβαίωση και φωτογραφίες του κακοποιημένου ζώου.


Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το άτυχο σκυλί τελικά πέθανε λίγη ώρα αφού το περιέθαλψαν.

Διαβάστε τις νεότερες εξελίξεις ΕΔΩ 

13 σχόλια:

  1. θεε μου τι μαρτυρια περασε και αυτο το ζωο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ξέρει ποσα είχε περάσει το κακομοιρο...
    Ειναι δυνατόν να ειναι ελεύθερος αυτος που διέπραξε τέτοιο έγκλημα;;; ΕΛΕΟΣ! Καλο θα ηταν να γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ??ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ..ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΡΚΙΖΩΜΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ Γ.....ΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

      Διαγραφή
  5. Σε λίγο θα ψοφήσεις κωλογερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να ψοφήσει στην φυλακή ο σκατογερος. Κρίμα για το ζωάκι που πέρασε τέτοια βασανιστήρια. Τον άφησαν ελεύθερο λόγω ηλικίας και μπόρεσε να κάνει τέτοια αποτρόπαια πράξη?νφτου σου μαλακα. Μακάρι να σε βρει ο χειρότερος θάνατος και να υποφερεις το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι λογω ηλικιας?το μηχανακι πως μπορουσε και το οδηγουσε?ο τρισκαταρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλαιω κ μονο στη σκεψη οτι τα τελευταια συναισθηματα απο αυτη τη ψυχουλα ηταν πονος,φοβος κ Ελλειψη αγαπης... Νομιζα πως κανενας ανθρωπος δε μπορει να ειναι τοσο σκληρος...τελικα οχι μονο εκανα λαθος αλλα πλεον πιστευω πως μερικοι δεν εχουν καν το δικαιωμα να λεγοντε ανθρωποι...! Λυπαμαι πολυ:'( δε θα αποδωθει δικαιοσινη δλδ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου θελει και μηχανακι το ραμολιμεντο ! Να λεει και ευχαριστω που ζει ακομα ! ουτε ο Θεος δεν σε θελει μωρε κωλογερε ! Και αφεθηκε ελευθερος λογω ηλικιας αλλα το διπλωμα να φανταστω ακομα το εχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .
    ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΨΥΧΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΝΤΑ .
    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΤΗΝΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ . ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ .

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ? ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ .
    ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κακο ψωφο να εχεις κωλογερε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ''ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΥΡΗΝΤΙΚΑ ΤΟΥ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΑ Τ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ Ε?ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ...ςΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΖΩΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ....ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΕΛΕΗΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ....ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΓΕΝΙΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld