Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση της βάρβαρης δολοφονίας στα Νέα Στύρα


Με πλακάτ και συνθήματα εκδήλωσαν την οργή τους φιλόζωοι της Εύβοιας, των Αθηνών και πολλών άλλων περιοχών της Ελλάδας, στην χθεσινή διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε έπειτα από την βάναυση θανάτωση σκύλου από καταστηματάρχη των Νέων Στυρών (Διαβάστε για το περιστατικό ΕΔΩ).

Η ταβέρνα όπου σημειώθηκε το περιστατικό παρέμεινει κλειστή, ενώ ο δράστης, του οποίου το αυτόφωρο έχει λήξει, παραμένει άφαντος. Να σημειώσουμε ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης προκειμένου να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.



Η υπόθεση μάλιστα προσλαμβάνει διεθνείς διαστάσεις, καθώς η φιλοζωική ομοσπονδία της Γερμανίας επικοινώνησε με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και ζήτησε τον φάκελο της υπόθεσης, προκειμένου να τον προωθήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων. 

10 σχόλια:

  1. Αμα υπαρξει εστω και ενας που θα παει να φαει σε αυτες τις ταβερνες, ειμαστε αξιοι της τυχης μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενουμε να δουμε την θεση του δημου της αστυνομιας και οποιας αρμοδιας αρχης ειναι η δουλεια της να ασχοληθει με το θεμα. αλλιως θα χρειαστει και αλλη πορεια αλλα μονο που αυτη την φορα να μην ανακοινωσουμε πουθενα ποτε θα παμε και φυσικα να παμε ολοι οσοι κλικαραν το θα παω. να περασουμε τα 2000 ατομα και τοτε να τους δω ποσο μεγαλη γλωσσα εχουν και αν θα προλαβουν να κρυφτουν. οσο γιατο αν καποιος θα παει σε αυτο το μερος τι να πω μονος του προσβαλει τον εαυτο του. εκτος αν καποιος ειναι καθυστερημενος και δεν τον βοηθαει το μυαλο να καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν του κοπανάει κανείς ένα καδρόνι στο δικό του το κεφάλι; Η της συζύγου; Η του παιδιού του; Να δει τι όμορφο που είναι το γρασίδι στην άλλη όχθη; Άντε γιατί πολύ τους ανεχόμαστε τους κάφρους και απλά θέλουν ψόφο όλοι τους ανεξαιρέτως. Κι εδώ στην Πλάκα μια χαρά ξεχάστηκε το όνομα του εστιάτορα που έσπασε με ένα λοστό την πλατούλα ενός γατούλη... αλλά όταν προσπαθήσαμε να το βγάλουμε να ακουστεί το ΜΟΝΟ που ακούσαμε είναι "μη μιλάς θα σου κάνει μύνηση". Λοιπόν, λοστό στο κεφάλι στα σιγανά το βραδάκι θέλουν όλοι αυτοί με συνοπτικές διαδικασίες και γλυτώσαμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 4:15, ΟΧΙ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΗΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ- ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΙΑ....ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΤΗΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΗΣΟΣ ΕΝΑ ΑΚΑΚΟ ΣΚΥΛΑΚΗ ΣΗΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΥ.....ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.........

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμε 4:15, με αυτό που λες " Η της συζύγου; Η του παιδιού του;" συγγνώμη, αλλά δε διαφέρεις σε τίποτα από τον ηλίθιο στα Στύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Ευρωπαικο δικαστηριο???? Εδω γελαμε..........αυτη την στιγμη εκει ειναι ο δραστης στην ταβερνα του και συνεχιζει την ζωουλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι θα πρεπει να τιμορηθει ειναι σιγουρο αλλα θα πρεπει το προβλημα να το δουμε λιγο πιο περα. Η ευρωπαικη ενωση δινει χρηματα για τα αδεσποτα αρα η μυνηση θα πρεπει να γινει στον δραστη αρχικα αλλα και στον δημο, τη νομαρχια και το κρατος επειδη αυτο το αδεσποτο υπηρχε εκει και εαν οι υπολοιποι φορεις αποδειξουν οτι τα χρηματα που τους δωθηκαν απο την ε.ε. πηγαν εκει που πρεπει οκ αν οχι να τιμορηθουν και οι υπολοιποι. Ας παρει ο καθε δημος ενα μπογια να τα μαζευει, και το λεω αυτο γιατι τα αγαπαω και δεν θελω να γινονται τετοια πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λές ρε βλάξ Ανώνυμε; Μπόγια θές εσύ και οι οικογένειά σου, ηλίθιε που θα μας φιλοσοφήσεις κιόλας περι κράτους και δικαίου; Που τα αγαπάς κιόλας! Κλωτσές που θέλεις καημένε

      Διαγραφή
  7. Ρε παιδια τι ψαχνουμε να βρουμε; για τα ν στυρα μηλαμε. οι ανθρωποι ειναι κωλοβλαχοι καθυστεριμενοι κυριολεκτικα δεν υπαρχει σπιτι εκει που να μην εχει και εναν βλαμενο αλκολικο πορνομαλακα.Πηγαμε εκει να τους βαλουμε μυαλο. ξερετε πως ακουγεται αυτο; σαν το συντομοτερο ανεκδοτο. Ειναι αξιοι της τυχης τους και ειδη τιμωρημενοι τι αλλο να παθουν για σκεφτειτε το. πειτε μου οταν αυτο το παιδακι του μαλακα θα λεει οτι ο χαζος που χτυπησε τον σκυλο ειναι πατερας μου την ντροπη θα νοιωθει. ολα τα αλλα δεν μετρανε και αυτο του το εκανε δωρο ο ιδιος του ο πατερας ε τι αλλο θελετέ; ουτε φυλακιση ουτε χρηματικη ποινη ουτε τιποτα δεν το φτανει αυτο. Και το χειροτερο ειναι οτι το γνωριζουν και οι ιδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα οσα διαβασα καλα και σεβαστα αλλα δυστηχος κανενα δεν θα κανει τιποτα γιατι ολοι τους ειναι ΖΩΑ και οχι με την καλη εννοια ο Αρχιστος αυτος σκοτωσε με την καρεκλα το σκυλακη η αλλη η βρωμιαρα εβαλε το σκυλακη μεσα στην μηχανη πολτοποιησεις ο αλλος ο ψυχακια αποκεφαλησε το σκυλη της πρωην γυναικα του και ποσα αλλα ακομα και κανενας δεν εχει πραγματικα κανει κατι ωστε να εχουν μια πραγματικη τιμωρια ολοι αυτοι......Ευχομαι πραγματικα να γινει....... Λυπαμαι και μονο που ειναι ανθρωποι( που δεν ειναι κατα εμε).............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld