Σκυλιά στην παραλία VS Άνθρωποι: Μάντεψε ποιος είναι ποιο βρώμικος! (Βίντεο)


Δεν θέλετε τα σκυλιά στις παραλίες; Είναι αντιαισθητικά; Σιχαίνεστε; Φοβάστε; Ενοχλείστε; 

Η αλήθεια είναι ότι ένας σκύλος στην παραλία, το μόνο που μπορεί να κάνει και να ενοχλήσει είναι...να σκάψει και να σας γεμίσει άμμο...Και κατά πάσα πιθανότητα, αφού σκάψει θα κάτσει και θα κοιμηθεί, μιας και ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από εμάς. 

Η αλήθεια είναι επίσης ότι ο σκύλος ΔΕΝ θα αφήσει σκουπίδια, ΔΕΝ θα πετάξει τα αποτσίγαρά του στην άμμο, ΔΕΝ θα "ξεχάσει" φεύγοντας το μπουκαλάκι με το νερό του, τα μπισκότα του ή τα φλούδια από την μπανάνα που μόλις έφαγε. ΔΕΝ θα φωνάξει ενώ εσείς χαλαρώνεται δίπλα, ΔΕΝ θα μιλήσει ώρες στο κινητό, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ....δεν θα κάνει τίποτα από όλα αυτά τα οποία κάνουμε εμείς οι άνθρωποι, που θεωρούμε ότι οι παραλίες, τα πάρκα και τα δάση μας ανήκουν και αφήνουμε όπου πάμε το πλαστικό, τενεκεδένιο ή χάρτινο σκουπιδοαποτύπωμά μας... 

Οπότε ας αφήσουμε τα σκυλιά να απολαύσουν την παραλία και ας μάθουμε επιτέλους να μαζεύουμε τα δικά μας σκουπίδια πρώτα! 

Εμείς στην Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης κάναμε αυτό το αστείο φιλμάκι για να σας πείσουμε και να σaς κάνουμε να γελάσετε. Ευχαριστούμε την Γιωργία Κατσίρη (την θυμωμένη μαμά), τον Φίλιππο (τον γιο), την Χρύσα (την καλόβολη ιδιοκτήτρια), τον βασικό ηθοποιό μας, τον Απόλλο και φυσικά το Κλαμπινγκ Mani Beach!!!

Καλό καλοκαίρι!!!!


 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld