16 Πριν και Μετά φωτογραφίες από διασωθέντα σκυλιά


Φιλοζωικές οργανώσεις και ανεξάρτητοι εθελοντές σε όλο το κόσμο παλεύουν αμέτρητες ώρες καθημερινά προκειμένου αρχικά να διασώσουν κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα ζώα και στην συνέχεια να βρουν οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν.

Προς τιμήν αυτών, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο συγκινητικές ιστορίες διάσωσης σκύλων που έχουμε δει ποτέ.


 Rasta



Αυτό το καημένο σκυλί βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους του Μόντρεαλ. Ήταν τόσο βρώμικο που με δυσκολία καταλάβαινες ότι πρόκειται για ένα σκυλί. Μετά βίας μπορούσε να κουνηθεί κάτω από όλη αυτή τη γούνα. Κοιτάξτε όμως πόσο όμορφος έγινε μετά την περιποίησή του! 


Miley



Η Miley βρέθηκε σε ένα σκουπιδότοπο όπου ζούσε για μήνες. Ήταν τραυματισμένη σοβαρά και μετά βίας περπατούσε. Τώρα η Miley είναι ευτυχισμένη και υγιής και ζει με την νέα της οικογένειά. Δείτε αναλυτικά την ιστορία της ΕΔΩ.

Kenzi



Η Kenzi, ένα κόκερ σπανιέλ, ζούσε μαζί μετον ιδιοκτήτη της ο οποίος την παραμελούσε. Μεταφέρθηκε στην οργάνωση διάσωση της συγκεκριμένη φυλής στη πόλη του Σαν Αντόνιο και η μεταμόρφωσή της αποδεικνύει τη δύναμη της αγάπης και της φροντίδας.

Ellen 



H οργάνωση Trio Animal Foundation παρέλαβε την σκυλίτσα της φωτογραφίας από ένα ανοικτό καταφύγιο στην κατάσταση την οποία βλέπετε. Το τρίχωμά της ήταν τόσο βαρύ που είχε αρχίσει να ξεσκίζει το δέρμα της. Όταν τα μέλη της οργάνωσης την ξύρισαν είδαν πως η γούνα της ζύγιζε 1 κιλό! Η 2χρονη σκυλίτσα είναι πλέον υγιής και έτοιμη για τη νέα της ζωή.

Dolly




Μια γυναίκα εντόπισε αυτό το μικρό σκυλάκι να τρώει από ένα κάδο απορριμμάτων στο Λος Άντζελες. Διασώθηκε από την οργάνωση Hope for Paws και η γλυκιά Ντόλυ έγινε ξανά ένα αφράτο και γοητευτικό σκυλί. Αφαιρέθηκαν 4.5 κιλά γούνας από ένα σκύλο 7 κιλών!

Theo

 

Οι ιδιοκτήτες του Theo μετακόμισαν μακριά και άφησαν το μικρό αυτό πλάσμα να ζει στους δρόμους, όπου και έμεινε περίπου ένα χρόνο μέχρι που η οργάνωση Hope For Paws τον έσωσε. Δείτε αναλυτικά την ιστορία του ΕΔΩ.

Betty
 


Η μικρή Μπέττυ είχε εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες της. Η εμφάνισή της ήταν σε άθλια κατάσταση, με χιλιάδες παράσιτα να κυκλοφορούν πάν της και την γούνα της να έχει γίνει μια άμορφη μάζα. Πλέον είναι έτοιμη για ένα νέο σπίτι.

Woody




Ο Woody εγκαταλείφθηκε στους δρόμους όταν ο ιδιοκτήτης του απεβίωσε. Κρυβόταν για μήνες και δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει. Παρά το φόβο του, στο τέλος παραδόθηκε στο απαλό άγγιγμα των σωτήρων του. Δείτε αναλυτικά την ιστορία του ΕΔΩ.

Treasure



Η Treasure, ένα 2χρονο καθαρόαιμο κανίς, είχε παραμεληθεί σοβαρά προτού εντοπιστεί από ένα περαστικό ο οποίος την μετέφερε στην οργάνωση Natchez-Adams County Humane Society. Λόγω της μπερδεμένης και βαριάς γούνα της, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει. Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο έκανε την όμορφη Treasure να 'ανθίσει' ξανά.

Alana

 


Η Αλάνα παραδόθηκε στο καταφύγιο με τόσο μπερδεμένο και βρώμικο τρίχωμα, που δύσκολα καταλάβαινες ότι πρόκειται για ένα σκυλί. Για να εμβολιαστεί ήταν αναγκαίο να ξυριστεί τελείως, όπου τότε αποκαλύφθηκε πως ήταν πολύ νεότερη σε ηλικία από ό, τι αρχικά πιστευόταν. Το γλυκό σκυλάκι πλέον έχει βρει το παντοτινό της σπίτι.

Boo

 


Η Βoo μεταφέρθηκε στην οργάνωση CARES στη Φλόριντα, όταν εντοπίστηκε να κάθεται στην άκρη του δρόμου μούσκεμα από τη βροχή και γεμάτη ούρα. Αφού καθαρίστηκε και περιποιήθηκε, το μόλις 2.8 κιλά σκυλί έγινε ένα αξιολάτρευτο πλάσμα.

Iggy
 


Αυτό το καημένο σκυλί βρέθηκε να ζει μετά βίας στο Μεξικό. Υπέφερε από μια φρικτή λοίμωξη του οφθαλμού. Κάποιος ανέβασε μια φωτογραφία του στο Facebook, αναφέροντας την ιστορία του. Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκινήθηκαν και δώρισαν χρήματα για να μεταφερθεί στις ΗΠΑ και να θεραπευθεί. Τώρα είναι δύσκολο να κρατήσεις τον Iggy ήσυχο! Το μόνο που θέλει είναι να τρέχει και να παίζει με όλους!

Vita



Ένας άνδρας βρήκε την Vita να πεθαίνει από την πείνα και να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο, σε μια μάντρα στην περιοχή του Λος Άντζελες. Ζύγιζε μόλις 30 κιλά. Οι διασώστες για μήνες πάλευαν για την αποκατάστασή της με κτηνιατρική φροντίδα, περιποίηση και σωστή διατροφή. Πλέον μεταμορφώθηκε σε ένα άλλο σκυλί!

Cedar 



Ο Cedar περίμενε έξω από ένα γήπεδο του γκολφ κάποιον να τον πάρει.. Του είχαν πέσει τα μαλλιά από το άγχος και τα κόκαλά του 'έσπρωχναν' το δέρμα του. Η μεταμόρφωση του Cedar είναι φοβερή και ο γλυκός σκυλάκος έχει βρει πλέον το σπίτι που του αξίζει.

Olivia



Αυτή είναι η Olivia την ημέρα που μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων από το πρώην ιδιοκτήτη της και ένα χρόνο μετά. Η διαφορά την εμφάνισή της ένα χρόνο μετά είναι εντυπωσιακή.

Shrek

 

Ο Shrek βρέθηκε να κινείται μετά βίας, με τα πόδια του να καλύπτονται από πληγές και τη γούνα του γεμάτη λάσπη. Αφού αφαιρέθηκε το τρίχωμά του και περιποιήθηκαν τις πληγές του, αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για ένα 6χρονο κανίς που είχε μεγαλώσει σε puppy mill. Σύντομα ο Shrek βρήκε ένα καλό σπίτι.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld