Καρδίτσα: Άφησε τα σκυλιά να αργοπεθαίνουν μέσα σε τσουβάλια στην καρότσα του αυτοκινήτου


Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε εχθές το πρωί ένας άντρας ο οποίος είχε στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου του δύο σκυλιά μέσα σε τσουβάλια τα οποία είχε δεμένα σφιχτά με σχοινί!

Σύμφωνα με τον
φιλοζωικό όμιλο Καρδίτσας, πάρκαρε το αυτοκίνητο του σχεδόν σε κεντρικό δρόμο στη πόλη της Καρδίτσας και ανενόχλητος πήγε στην λαϊκή αγορά για τα ψώνια του αφήνοντας πάνω στην καρότσα τα δύο σκυλιά να ασφυκτιούν μέσα στα τσουβάλια!




Μία κοπέλα που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το δρόμο είδε έντρομη πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο προβιές με αίματα και δύο τσουβάλια να κουνιούνται! Ήταν τα σκυλιά που στην προσπάθεια τους να πάρουν αέρα έσκιζαν εκείνη τη στιγμή τα τσουβάλια βγάζοντας το κεφαλάκι τους έξω για να πάρουν λίγο οξυγόνο!

Αμέσως κάλεσαν την Φιλοζωική, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε την Αστυνομία Καρδίτσας!



Για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος ο Διοικητής της Αστυνομίας Καρδίτσας διέταξε να παραστεί άμεσα στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, όπου φτάνοντας στο σημείο αντίκρισαν τα σκυλιά μέσα στα τσουβάλια έχοντας μόνο το κεφάλι έξω και τον ιδιοκτήτη να είναι έτοιμος να φύγει!

Σε λίγα λεπτά έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας όπου και συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε με την αυτόφωρη διαδικασία στο Αστυνομικό τμήμα για προανάκριση έχοντας μαζί και τα σκυλιά!



Και τα δύο σκυλιά βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.. Το ένα από τα δύο μέσα στον πανικό του κατάφερε και δραπέτευσε ενώ βρισκόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα.




Ο δράστης παρέμεινε στο κρατητήριο για 24 ώρες και σήμερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Καρδίτσας για να απολογηθεί για την πράξη του, ζήτησε αναβολή για μία μέρα και αύριο το μεσημέρι εκδικάζεται η υπόθεση!

Το ένα σκυλί κατασχέθηκε και παραδόθηκε στον Φιλοζωικό Όμιλο Καρδίτσας και το άλλο σκυλί κρύφτηκε σε ένα οικόπεδο τρομαγμένο! Μέλη του Φιλοζωικού προσπαθούν να δώσουν χρόνο και εμπιστοσύνη στο άλλο σκυλί μέχρι να το παραλάβουν. 


Ένα μεγάλο μπράβο στην Αστυνομία Καρδίτσας που άμεσα και με την απαραίτητη σοβαρότητα κινητοποιήθηκε για την σύλληψη του δράστη, από τον Διοικητή, τον Αστυνομικό, μέχρι την Ομάδα ΔΙΑΣ Καρδίτσας!


Ένα μεγάλο μπράβο στη νεαρή κοπέλα που αμέσως και με ψυχραιμία κατήγγειλε το συμβάν!
 

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που μετά τόσων χρόνων αγώνων για τα δικαιώματα των ζώων η φωνή μας επιτέλους ακούγεται και παίρνει άλλη διάσταση.

Ελπίζουμε στην παραδειγματική τιμωρία του..


Με σεβασμό στη ζωή
Φιλοζωικός όμιλος Καρδίτσας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld