Κορινθία: Πυροβόλησε σκυλίτσα και προσπάθησε να την βάλει σε τσουβάλι για να την εξαφανίσει




ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ
 
Χθες, Κυριακή 12/10, τις απογευματινές ώρες κάτοικος της Αρχαίας Κορίνθου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα αδέσποτη σκυλίτσα που ακούει στο όνομα "Αμυγδαλένια" και φροντίζει η γειτονιά. 

Η σκυλίτσα όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός σύλλογος Κο.Πρ.Α.Π. (Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας, ''έκανε το λάθος'' να μπει στην αυλή του άνδρα κάτι που προκάλεσε τον πυροβολισμό της. Στην συνέχεια, αν και τραυματισμένη, κατάφερε να ξεφύγει και να πάει σε γειτονικό σπίτι. Ο δράστης την ακολούθησε και προσπάθησε να την βάλει σε ένα τσουβάλι. Δεν τα κατάφερε όμως. 
 
Ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ και έχει ήδη ξεκινήσει η προανάκριση, όπως ανέφερε ο αξιωματικός υπηρεσίας στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε από μέλη του Κο.Πρ.Α.Π. στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, όπου πραγματοποιήθηκαν ακτινογραφίες και αιματολογικός έλεγχος. Οι ακτινογραφίες κατέγραψαν μεγάλο αριθμό από βλήματα (σκάγια) κυνηγετικής καραμπίνας στην περιοχή του αυχένα. Το πιθανότερο είναι ότι η σκυλίτσα πυροβολήθηκε δύο φορές από κοντινή απόσταση



Η κατάστασή της είναι μάλλον σταθερή και σήμερα θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένο χειρουργείο για την αφαίρεση των βλημάτων και παροχέτευση υγρών από τις πληγές.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld