Πάτρα: Έσωσαν σκυλίτσα που τριγυρνούσε με πτώση της μήτρας




Την Δευτέρα 5/01 στην πόλη της Πάτρας εντοπίστηκε από δύο φοιτητές η σκυλίτσα της φωτογραφίας. Τριγυρνούσε στην τραγική αυτή κατάσταση στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και στην παράλληλή της Πέλοπος, δηλαδή από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου (Λάγγουρα) έως το κοιμητήριο της Εγλυκάδας.

Η σκυλίτσα ήταν πολύ φοβισμένη αλλά ευτυχώς φιλόζωοι κατάφεραν να την πιάσουν την επόμενη ημέρα και να την μεταφέρουν στο κτηνιατρείο.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο καθώς είχε υποστεί πτώση της μήτρας. Το χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολο, αφού έχασε πολύ αίμα και χρειάστηκε να λάβει δυο μονάδες πλάσμα. Αν και πολύ αδύναμη, πλέον αναρρώνει στο ιατρείο.



Η σκυλίτσα έχει γεννήσει πρόσφατα για αυτό και εφιστάται η προσοχή όσο διαμένουν ή περνούν από την συγκεκριμένη περιοχή για τυχόν κουταβάκια που έχει γεννήσει. Αν κάποιος γνωρίζει ή αντιληφθεί κάτι να καλέσει στο 6909160995.

Το κόστος του χειρουργείου της και μερικών ημερών για την ανάρρωσή της ανέρχεται στο ποσό των 220 ευρώ.


Αν κάποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει στα έξοδα να απευθυνθεί στο ιατρείο της κ.Μπουρδάκου, Κανακάρη & Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα (τηλ 2610-340151) και να αναφέρει ότι θα βοηθήσει την Λίντα ή αλλιώς στο λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της κτηνιάτρου 225/700712-45 (να αναφέρετε οπωσδήποτε την αιτιολογία ''για την Λίντα'').


Μετά την ανάρρωσή της αναζητείται υπεύθυνη φιλοξενία ή υιοθεσία ώστε
αυτά τα θλιμμένα μάτια να χαμογελάσουν!



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld