Άρτα: Έτοιμο το νέο καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Αρτάιων. 


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα orangenews.gr, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες διαμόρφωσεις των κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου της ΚΟΜΔΕ που βρίσκεται στο δρόμο για Χανόπουλο.





Τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις της ΚΟΜΔΕ, ανήκουν από το 1991 στο Δήμο Αρτάιων και τόσα χρόνια παρέμεναν ανεκμετάλλευτα. Από την αρχή της χρονιάς ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες για να μπορέσουν εκεί να στεγαστούν τα αδέσποτα του Δήμου, λύνοντας έτσι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη της Άρτας αλλά και όχι μόνο.


Ο Δήμος Αρταίων με την κατασκευή του κέντρου φιλοξενίας, έκανε το πρώτο βήμα για να τα συγκεντρώσει και να τους βρει σπίτι.

Θα πρέπει πλέον και εμείς σαν πολίτες, να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας και να μην τα παραμελήσουμε εκεί. Να τους προσφέρουμε τροφή και καθαριότητα, κάτι που θα γίνεται και από πλευράς του δήμου αλλά καλό είναι να βάλουμε και μεις το χέρι μας βοηθώντας τους.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld