Ημαθία: Τσιγγανάκι στραγγάλισε κουτάβι με σύρμα (Βίντεο)


Δεν πέρασαν λίγες ημέρες που δημοσιεύσαμε στο Dogworld για το περιστατικό με το κρεμασμένο σκυλί στην Νάουσα Ημαθίας (δείτε ΕΔΩ) και χθες είχαμε και δεύτερο κρούσμα.

Η κυρία Βάσω Τάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Ζωοφίλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.», δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα κουτάβι δεμένο και στραγγαλισμένο με σύρμα λίγα μέτρα δίπλα από τον παιδικό σταθμό επί της Καλής Παναγιάς και Αναξαγόρα απέναντι από τον γνωστό καταυλισμό Ρομά, έξω από το Γυμνάσιο στην Καλή Παναγιά.

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο σύλλογος μόλις μια μέρα πριν, το έσερνε με το σύρμα, από το λαιμό, ένα παιδάκι του καταυλισμού. 


Τα παιδιά που τράβηξαν το βίντεο φοβήθηκαν να καλέσουν την αστυνομία ή να πάρουν πρωτοβουλία και να δώσουν έκταση στο θέμα, εκείνη την στιγμή, καθώς ήταν μαζεμένα γύρω άτομα του καταυλισμού. Δυστυχώς, αν και ο σύλλογος έσπευσε στο σημείο δεν βρέθηκε το σκυλάκι. 

''Είναι απαράδεκτο και οι περισσότεροι φοβούνται να αντιδράσουν.. Θα γίνει καταγγελία στην αστυνομία, αν και δεν περιμένουμε να κάνουν και τίποτα. Τα προβλήματα στον καταυλισμό των Ρομά είναι πολλά και γνωστά'' αναφέρει ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Σκατοπαιδο....μην ξαναδωσετε ελεημοσυνη σε τσιγγανακια ξανα....δεν το αξιζουν, ασε που στην τελικη δεν την εχουν κι αναγκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld