Αδέσποτος σκύλος έσωσε νεογέννητο μωρό που το δάγκωναν άλλα σκυλιά


Ένας αδέσποτος σκύλος στην Ταϊλάνδη έγινε ήρωας όταν έσωσε τη ζωή ενός εγκαταλελειμμένου νεογέννητου μωρού από δύο άλλα αδέσποτα σκυλιά.


Αυτόπτης μάρτυρας είδε δύο σκυλιά να μαλώνουν και να επιτίθενται σε κάτι που έμοιαζε από μακρυά σαν κούκλα. Ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του ο σκύλος- ήρωας, ο οποίος έπιασε το μωρό με το στόμα του κι άρχισε να τρέχει, αφού πρώτα γρύλισε στα δύο σκυλιά για να καταστήσει σαφές ότι δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης!

Ακούγοντας το κλάμα του μωρού ο αυτόπτης μάρτυρας συνειδητοποίησε πως δεν επρόκειτο για κούκλα αλλά για ένα μωρό. Το σκυλί ήταν τόσο προστατευτικό μαζί του που δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει. Αναγκάστηκαν να στρέψουν προς το μέρος του ένα ραβδί, χωρίς να το χτυπήσουν, προκειμένου να φοβηθεί και να αφήσει το μωρό κάτω.



Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ιατροί. Το μικρό κοριτσάκι, που διαπιστώθηκε πως είχε γεννηθεί πρόωρα, είχε πολλές δαγκωματιές και γρατσουνιές στο σώμα του.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι μια μοτοσικλέτα είχε σταθμεύσει κοντά στο κάδο απορριμμάτων περίπου 30 λεπτά πριν το περιστατικό, ενώ κάμερα ασφαλείας στη περιοχή κατέγραψε μια γυναίκα, την οποία η αστυνομία θεωρεί ότι είναι η μητέρα του μωρού.


Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση υγείας του μωρού, παρά μόνο πως ο ηρωικός σκύλος επιβραβεύτηκε από την αστυνομία με ένα κολάρο και ένα ψητό κοτόπουλο!

1 σχόλιο:

  1. ευχομαι να τους ριξουν φολα στα δυο βρωοαδεσποτα που δαγκωσαν το μωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld